Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Anadolu yakasında adam gibi sdece çizimini değil analizi vs de öğreten bir kurs arıyorum. Kadıköy'de bir iki yeri aradım 9 kişilik sınıfa çizim dersi veriyorlarmış. benim üniversitede aldığımdan bi farkı olsun istiyorum. Avrupa yakasında buldum bir tane ama işten geç çıktığım için yetişme şansım yok hatta güzel kampanyası da vardı CAMWorks eğitimini de hediye ediyorlardı. Neyse böyle düzgün bir kurs arayışındayım. Bilen eden orda çalışan vs varsa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Of makine mühendisleri doluşsun, koş hanım iş çıktı. Valla "üçüncübinyıl" var bizim okulda sürekli reklam verip duruyor. Birazcık internette araştır istersen. ( Ama solid için kursa gitmeye gerek olmadığına inananlardanım. Dünyanın en güzel help dosyasına sahip zaten. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 üçüncübinyıl avrupa'da yoksa ona gidecektim. Ben kurstan yanayım ya, kendi başıma öğrenmeyecek kadar uyuşuğum ama kursa gidersem evde deli gibi alıştırma yapacağımdan eminim. cebimden para çıkmalı yani anlayacağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bende kurs arıyordum sw öğrenmek için ama azcık cizim programların hakimiyetin varsa sana şunu tavsiye ederim internetten şurayı buldum belki sende görmüşsündür . http://www.solidworksvideo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=95 ayrıca sw indirip aynı anda tekrar yaptım gayet güzel anlatımı var öğretiyor ben baya bi yol aldım sw hakkında .onun yerine pro engineer kursuna gitmeyi düşünüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 çok pis kurs verirdim ama malesef mersine taşındım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 valla parası neyse verirdim ben de heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Hala bu konuya ilgi varsa az buçuk yardımcı olabilirim. Öncelikle neden solidworks? Solidworksle ne başarmak istiyorsun? Şu anda iş yerinde aktif olarak (hsm)solidworks kullanıyorum 3aydır kalıp aparat yapıyorum. Bir yandan da haftasonları catia eğitimi alıyorum. Öncelikle eğer öğrenci isen kursa gitmeni özellikle solidworks kursuna gitmeni tavsiye etmem. Tutoşlar gerçekten rahatlıkla anlamanı sağlar. Eğer amacım elimde sertifika olsun sonra sorarlarsa gösteririm diyorsun o kısımda yalan olduğunu rahatlıkla söylüyebilirim. Vaktim yok ancak kursta gösterilen kadar programa bakabilirim diyorsan git ama genede solid yerine catiayı ansysı öneririm sana (özellikle otomotiv sektörü için). Bu arada kursta yada tutoriallarla istediğin kadar öğren işte çıkacak olan şeyler her zaman seni geliştirecek olan şeylerdir. Ne kadar çok çizersen o kadar gelişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayisalanaliz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Merhabalar.. Anadolu yakasında profesyonel bir kurs arayanlar için www.sayisalanaliz.net Sadece makine ve yan dallarında eğitim verilmektedir.. Detaylı bilgi için tel: 0216 345 81 53 www.sayisalanaliz.net [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar