Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet Explorer sorunu, start page, diğer vs..

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Spymıdır nedir bitane site home page e yerleşti ne yaptıysam değiştiremiyorum açılış sayfamı. regedit yazarak start page le ilgili herşeyi sildim ne cookie kaldı ne başka bişi bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar home page o site oluyor. bi sürü spy programı yükledim(spy sweeper,ad-aware,spybot,spy subtract vs.) ama sorunumu hiçbiri çözemedi.sadece spy sweeper aha böyle bi site var diyo restore diyorum siliyor fakat tekrar makineyi açtıgımda yine aynı site açılıyor.
bide onu bunu silerken başka dosyalarda sildim heralde IE'da hiç bir resim açılmıyor.ne banner ne resimli flash lı butonlar bişiler vs.
yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

radikal cozum..format c..

sayki sevki ve eglenceli olsun diyorsan regeditten sana yabanci gelen herseyi silip deneme yanilma yoluylada formata ulasabilirsin...maksat bilimsel olsun..

bide acilis disketinde partisyonuna bak bazi spyware yada wormlar partisyonda kendilerine yer edinip ayri drive aciyolar ondan kurtulamiyorsun..

[Bu mesaj beefsteak tarafından 25 Eylül 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi hikaye hijack sahane . digerlerinin kaldiramadigi her turlu zimbirtiyi kaldiriyor ancaaaaak soyle ufak bir sorunu var . neyin zararli neyin faydali eklentiler oldugunu anlayamiyor . arama sonucunda sana detayli bir liste sunuyor sende kendi sectiklerini kaldiriyorsun . kafana gore tanimadiklarini kaldir once eger sorun devam ederse hepsini kaldir gitsin . program geri donus icin backup yapiyor ordan geri yukleyebilirsin . genelde ciddi bir sorunla karsilasmazsin sadece ie de daha once yaptigin ayarlar ve toolbar lar gider ama telafisi kolay .

hijackthis v 1.98[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

c klaskörünün iiçinde sadece bir adet bilmemne uzantılı web sayfası bulunduran yabancı/ilk kez gördüğün bir klasör varsa onu sil..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Eylül 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahhhauaha herkez baştaki mesajı okumadan atmış herkes bi program sölüo hijack dışında
bana aaynısı 2 kere oldu
ilkinde hijack this ve cw shadder(yada öle bişi) yaparak hallettim o surunu
bi kaç ay sora yine aynı sorunla karşılaştım (ama bu sefer başka bitane geldi)bunu halledemedim format attım en temizi ;)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...