Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Spymıdır nedir bitane site home page e yerleşti ne yaptıysam değiştiremiyorum açılış sayfamı. regedit yazarak start page le ilgili herşeyi sildim ne cookie kaldı ne başka bişi bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar home page o site oluyor. bi sürü spy programı yükledim(spy sweeper,ad-aware,spybot,spy subtract vs.) ama sorunumu hiçbiri çözemedi.sadece spy sweeper aha böyle bi site var diyo restore diyorum siliyor fakat tekrar makineyi açtıgımda yine aynı site açılıyor. bide onu bunu silerken başka dosyalarda sildim heralde IE'da hiç bir resim açılmıyor.ne banner ne resimli flash lı butonlar bişiler vs. yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Spyware programları var. Ad-Aware , Spyware adlı programları kur ve çalıştır.Sorunun ortadan kalkar.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ama öncesinde "sistem geri yükleme"yi kapat[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ad-Aware + SpyBot = Sozde degil ozde temizlik.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 mesajımı tam okumadınız heralde o söylediklerinizin fazlasını yükledim. sistem geri yükleme kapalı[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 radikal cozum..format c.. sayki sevki ve eglenceli olsun diyorsan regeditten sana yabanci gelen herseyi silip deneme yanilma yoluylada formata ulasabilirsin...maksat bilimsel olsun.. bide acilis disketinde partisyonuna bak bazi spyware yada wormlar partisyonda kendilerine yer edinip ayri drive aciyolar ondan kurtulamiyorsun.. [Bu mesaj beefsteak tarafından 25 Eylül 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hepsi hikaye hijack sahane . digerlerinin kaldiramadigi her turlu zimbirtiyi kaldiriyor ancaaaaak soyle ufak bir sorunu var . neyin zararli neyin faydali eklentiler oldugunu anlayamiyor . arama sonucunda sana detayli bir liste sunuyor sende kendi sectiklerini kaldiriyorsun . kafana gore tanimadiklarini kaldir once eger sorun devam ederse hepsini kaldir gitsin . program geri donus icin backup yapiyor ordan geri yukleyebilirsin . genelde ciddi bir sorunla karsilasmazsin sadece ie de daha once yaptigin ayarlar ve toolbar lar gider ama telafisi kolay . hijackthis v 1.98[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Fistan açılan sayfa cool web search ise, CWShredder isimli ufak dosyayı bul internetten o direk siler.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 c klaskörünün iiçinde sadece bir adet bilmemne uzantılı web sayfası bulunduran yabancı/ilk kez gördüğün bir klasör varsa onu sil..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Eylül 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ahhhauaha herkez baştaki mesajı okumadan atmış herkes bi program sölüo hijack dışında bana aaynısı 2 kere oldu ilkinde hijack this ve cw shadder(yada öle bişi) yaparak hallettim o surunu bi kaç ay sora yine aynı sorunla karşılaştım (ama bu sefer başka bitane geldi)bunu halledemedim format attım en temizi ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hmm netten netscape fln indir? kazaadan fln[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar