kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bi kaç gün önce yenilendi. ben baya sevdim yeni halini, baya da hızlı göründü gözüme. kullanan varsa bilgisine (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 4-5 ay falan oldu yeni halini kullanmaya baslayali. Gereksiz uyeliklerim icin kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yeni hali opera'da çalışmıyordu teeee 6-8ay önce betasında. şimdi çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dasaaa said: yeni hali opera'da çalışmıyordu teeee 6-8ay önce betasında. şimdi çalışıyor mu? calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 beyler bu yahoo devamlı cep telefonuma kod gönderiyor. geçen gün de gönderdi bu 3. oldu.sanırım bu demek oluyorki ibnenin biri login olmaya çalışıyor jksdhfkdsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yakında tamamen ssl e geçiyorlarmış. baya geç kaldılar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Red said: beyler bu yahoo devamlı cep telefonuma kod gönderiyor. geçen gün de gönderdi bu 3. oldu.sanırım bu demek oluyorki ibnenin biri login olmaya çalışıyor jksdhfkdsjhayir niye benim adim soyadimla e-mail aliyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar