Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Gece Bu saate uyuyamıyorum gene..ve bununla birlikte konu acayım dedım..acaba gunde 7-8 şişe maden suyu zararlımıdır? zararlıysa niyekidir? neden insanlar maden suyuna yönelir? maden suyu büyülümüdür? içinden cin , pokemon ,vb şeyler çıkarmı? sorularımı yanıtlarsanız sevınırım..sevgiler saygılar..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deux Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya direk öL sen[signature][hline]Never Die Alone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 olmaz önden bayanlar,merdivenler kayanlar,hop oturup hop kalkanlar.. trilaylaylii..şeker kız kendi gibi bişi oldu bu yani.. uykum var uykum..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deux Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 allah sana akıl versin diycem i$ i$ten geçmi$..[signature][hline]Never Die Alone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 abi delimisn maden suyu mu baamlılık yaptı para gibi lan tadı onun =)) içmeo kdr miden delinir mazallah en azından içine limon fln sık tuz koy kuru kuru içme yazıktır gunahtır midene[signature][hline]for more information!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 fondik yapmaya çalıştım olmadı :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bendede var öyle bir şey.. Maden suyu ile ilgili başka bir topik olacaktı,orada tartışmıştık bu konuyu...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hepicimis bi gün ölces[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 azı karar çoğu zarar[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Böbrek taşı yapabilir[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sonra o taşı duşurmek için ayrı kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 içme olum o kadar zararlı. maden suyu çok fazla tüketildiğinde yukarıda belirtildiği gibi böbrek taşı var ki onu dökmek ayrı bir derttir yan sen 2 şişe den fazla içme derim imkanın varsa[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bende çok tüketirim, özellikle meyve aromalı olanları bayağı tüketirim. Böbrek taşı yaptığını burada öğrendim, (yine de bir kaynak verseniz okusak iyi olur) ama onun dışında bir zararı yoktur. Hele "miden delinir, asit kusarsın" falan külliyen yalandır hurafedir. Çünkü saf suyun pH'ı 7 dir, Maden suyununki 6.5 civarı. Asla pH'ı 3 olan kola kadar asitli değildir. Bir şeyin asitlik derecesini gazlı olup içtiğinizde boğazını yakmasıyla ölçmeyin arkadaşlar. Çok bilmişliğimi af buyurun:D[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ioctigimiz su da saf su olmadigina gore (mineralli su olduguna gore hatta hehe)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 çoğu zarar...[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Kinetica; bu lafının üzerine bir soda açmak geldi içimden ama ne yazık ki bütün sodaları dün bitirmişim :-P[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: chrisvassel, 25 Eylül 2004 04:24 tarihinde demiş ki: Gece Bu saate uyuyamıyorum gene..ve bununla birlikte konu acayım dedım..acaba gunde 7-8 şişe maden suyu zararlımıdır? zararlıysa niyekidir? günde 1 tanesi yararlı ama bunu aşınca böbreklerin onlar ayrıştıracağım diye yorulması cabası,artısından böbreklerinde bir süre sonra taş olmasıda 7-8 şişenin sana sağladığı niteliklerden. said: neden insanlar maden suyuna yönelir? maden suyu büyülümüdür? içinden cin , pokemon ,vb şeyler çıkarmı? güzeldir bende içiyorum,limonda damlat daha bir şahane oluyor :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: kinetica, 25 Eylül 2004 10:58 tarihinde demiş ki: Bende çok tüketirim, özellikle meyve aromalı olanları bayağı tüketirim. Böbrek taşı yaptığını burada öğrendim, (yine de bir kaynak verseniz okusak iyi olur) ama onun dışında bir zararı yoktur. Hele "miden delinir, asit kusarsın" falan külliyen yalandır hurafedir. Çünkü saf suyun pH'ı 7 dir, Maden suyununki 6.5 civarı. Asla pH'ı 3 olan kola kadar asitli değildir. Bir şeyin asitlik derecesini gazlı olup içtiğinizde boğazını yakmasıyla ölçmeyin arkadaşlar. Çok bilmişliğimi af buyurun:D yok canım cok bilmislik degil aksine bilimsel bir aciklama yaptigin icin seni kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hmm bari içmeden önce birşeyler atıştır midene zarar verir yoksa fazlası[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bira veya şarap gibi anlayacağın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yahu maden suyu hazımsızlık çeken insanların tedavisinde kullanılır daha ne diyeyim :p O maden sularındanda içtim adamların kahvesi nasıl lightsa maden sularıda öyle :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ardeth, 25 Eylül 2004 12:28 tarihinde demiş ki: yahu maden suyu hazımsızlık çeken insanların tedavisinde kullanılır daha ne diyeyim :p O maden sularındanda içtim adamların kahvesi nasıl lightsa maden sularıda öyle :p Yalan sölüyor adam yanımda şu an maden suyu içiyor.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 gunde 1 siseden fazla tavsiye etmiyor doktorlar . fazlasi da acik ve net sekilde zararli zaten . bobrek tasindan tut , girtlak ve mide kanserine kadar genis bir yelpazeye yayiliyor zararlari da ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Maden suyu içemiyorum neden bilmiyorum ama sade maden suyu içemiyorum içine limon ve tuz kattıktan sonra harıka bı tadı oluuyor ondan sonra içbiliyorum..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found [Bu mesaj rexx tarafından 25 Eylül 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 mmm...limon ve tuz...gaarrrhhhhh *!ağzının suyu akar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar