Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Merhabalar bu yakınlarda bir Ford Focus almayı düşünüyorum. Yalnız sanırım bu konuda biraz cahilim. Bir çok modeli ghia sı o su busu şusu varmış kimse sorsam başka bir şey daha söylüyor. Mutlaka burada bilenler vardır bu arabaları. Nedir bu modeller ghia falan? Motor tipleri değişikmiş falan bi sürü bişeyler duydum. İnternet sitelerinde falanda pek bi açıklama bulamadım. En iyisi nedir? Neden en iyisidir böyle bir tablo/yazı varsa nerededir? Uzun kasa olanları varya işte onlardan,Dizel,Manuel Vites alacağım bu arada herkes gibi bende bir kere alayım sonra başım ağrımasın istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar beni bu konularda bilgilendirlerse sevinirim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 2009-2011 arasında ghia yok trend style titanium var Donanımlarına da şurdan bakabilirsin http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/donanim-tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 teşekkür ederim Dartanian, bunlar sadece 2011 için geçerli donanımlar sanırım? Peki bu tabloların 2010 ve 2011 modelleri için olanını nereden bulabilirim ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 2010 ve 2011 model focus donanimlarinda hic birsey degismedi. Bu arada trend, style, titanium bir de titanium X donanimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yetkili servise git bütün bilgileri canlı olarak gör kararını öyle ver sence daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar