VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Valla ben ilkinide pek sevmemiştim. Gerçi Chase için izlerdim sadece. (severim o adamı) Sakız konusunda yorum yapmıyorum. Pek bana hitap eden bir reklam değil :) Ben Ülker'in reklamlarını sevmedim işte. Sarmıyorlar :)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-(
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ülkerin reklamlarının %60-70 i ortalamanın üstünde bence. Bu ortalama üstlerininde % 30-40 ı gerçekten güzel reklamlar oluyo. Mesela bi oyuncuyla sizi aynı ortama sokabiliyo(Bkz:Kremini. Kaçınız sinir olmadınız öyle bi kardeşe.)
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 407 nin reklamı ve visa reklamları biraz eskiler ama ossun:)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 serata reklamı harika[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Şu Coca Cola light reklamı var ya, adam mağazada pijama beğeniyor..
bega Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 powerade reklamı hani şu maraton koşusunu kazanan kameraman varya o :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Olon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 coca cola light reklamı hani adam kıyafet alıyo kız deiş falan dio....bi de alaturca reklamları & cem yılmaz...Doktor korkuyorum[signature][hline](__)> (__)> (__)> (__)>
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 biryağ'nın reklamıda güzel olmuş[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Öne çıkan mesajlar