VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Valla ben ilkinide pek sevmemiştim. Gerçi Chase için izlerdim sadece. (severim o adamı) Sakız konusunda yorum yapmıyorum. Pek bana hitap eden bir reklam değil :) Ben Ülker'in reklamlarını sevmedim işte. Sarmıyorlar :)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ülkerin reklamlarının %60-70 i ortalamanın üstünde bence. Bu ortalama üstlerininde % 30-40 ı gerçekten güzel reklamlar oluyo. Mesela bi oyuncuyla sizi aynı ortama sokabiliyo(Bkz:Kremini. Kaçınız sinir olmadınız öyle bi kardeşe.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 407 nin reklamı ve visa reklamları biraz eskiler ama ossun:)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 serata reklamı harika[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Şu Coca Cola light reklamı var ya, adam mağazada pijama beğeniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 powerade reklamı hani şu maraton koşusunu kazanan kameraman varya o :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 coca cola light reklamı hani adam kıyafet alıyo kız deiş falan dio....bi de alaturca reklamları & cem yılmaz...Doktor korkuyorum[signature][hline](__)> (__)> (__)> (__)> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 biryağ'nın reklamıda güzel olmuş[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar