Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maskoya Ulaşım?


SPectre88

Öne çıkan mesajlar

Aslında mesafe çok kısa eğer TEM üzerinden gelirsen.
Beylikdüzünden aşağı salacaksın arabayı 2 km kadar ve sonra Ambarlı'ya gelmeden sol tarafta kocaman Carefour'u gördüğünüzde köprünün altından 300 derece kadar dönerek Bahçeşehir-TEM çıkış gişesinden Mahmutbey istikametine gideceksin ki bu da Carefour'un ordan gişelere yaklaşık 10 km ve gişelerden Mahmutbey gişelere yaklaşık 15 km. Mahmutbey gişeleri geçtikten hemen 4-500 metre sonra sağdan İkitelli sapağına gireceksin,oradan yine 270 derece kadar dönerek köprünün altından levhaları takip ederekten devam edeceksin. İlk göbeği geçtikten sonra sola dönüş veriyorsa(eskiden veriyordu da orada 1-2 senedir bayağı yol inşaatı falan yaptılar, toparlayamadım kafamda,hala veriyorlar mı sola dönüş emin olamıyorum)sola dön ve dümdüz 4-500 metre kadar çık, MASKO MOBİLYACILAR SİTESİ diye zaten göreceksin yazıları. Yok göbekten dönüşe izin vermiyorlarsa 2-300 metre daha devam edip DEPOZİTO alış veriş merkezinin oradan(yolun sana göre solunda kalacak)karşıya geçip geri döneceksin, yani bir çeşit U dönüşü yapacaksın ve bu sefer (yine göbeğin oradan artık yolun karşı tarafında olduğun için) sağdan dümdüz 2-300 metre kadar yukarı çıkıp MASKO MOB.SİTESİ yazısını göreceksin.Bu anlattığım yolu ben trafiğin olmadığı saatlerde 20 dakikada rahatlıkla kat ederim ve hem de ortalama 90 km falan hızla.

Hee, eğer kastettiğin otobüs-metrobüs-minibüs şeklinde toplu taşıma araçları ile nasıl ulaşacağın ise işin gerçekten zor. Doğrudan oraya araç var mı, bilmiyorum. Ama en kötü ihtimal yapacağın şey şu olur: Beylikdüzü'nden Silivri, Güzelce, Çatalca, Büyükçekmece, Hadımköy'den gelen herhangi bir midibüse binerek Yenibosna,Koçtaş'ın karşısında ineceksin.Üstgeçitten Koçtaş tarafına geçip MASKO'dan geçen minibüs ya da otobüslere bineceksin.
Eylül 2011 diye ilan etmişlerdi ama şimdi Kasım 2011 diyorlar,her neyse, o tarihten itibaren Beylikdüzü'nden Zincirlikuyu'ya metrobüs gelecek.İşte o zaman biraz daha kolaylaşır işin, binersin metrobüse Beylikdüzü'nden ve yine Koçtaş'ın orada inersin ve aynı şekilde üst geçit ve de minibüs veya otobüsle MASKO'ya ulaşırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...