sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 böyle bir bilgisayar kurmamda yardım eder misiniz, kuzenime toplayacaz da. cpu p4 2.4 - 3.0 arası 1 gb ram anakart bilmiyorum ekran kartı bilmiyorum, çizim için olanlardan düşünüyorum ancak bugün babamın dolaştığı bilgisayarcılar 256mb 9600xt önermişler, hiç bir farkı olmadığını söylemişler. sizin önerileriniz nedir ?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 valla babam mimardir, herseyini kendisi cizer sikko intel extreme graphics 2 64mb kullanio su anda laptop ta onemli olan islemci+ram eger sadece autocad kullanacaksa ama idemimardi architect ti bole 3d modelleme de yapan programlara girecekse lazim saglam ekran karti[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar