Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt Dışı Hosting Firmalari ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yurt Dışı Hosting Firmalarilarindan hangisi iyi durumda ? Önerebileceginiz varmidir ? bilgilendirseniz minnetar olucagim..[signature][hline]- Ne yaLanIz Ne døLanIz $an $öhret sIzIn øLsun bIz faLanIz fILanIz.. -
Mesaj tarihi:
Fiyat olarak en uygun servermatrix.net
Baglantı olarakda ev1,hivelocity.net i öneririm..[signature][hline]I am not dead,nor I'm alive; I am UNDEAD forever.. "Verminaard"
Mesaj tarihi:
Biraz araştırmıştım.
Runuo developeri ve aynı zamanda host sahibi bir tanıdığım var onun fiyat listesi:buradan bakin (Newyork serveri hakkında konuşun avrupa ve dolayısıyla türkiyeye çıkışı en iyisi o)

Ayrıca birde bu eleman var newyorkta host ediyor ve 130 - 160 arası ping ve 2000 gb bandwithli güzel server veriyor onunda msni: [email protected][signature][hline]In RunUO We Trust
Dalamar?

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 23 Eylül 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Yokozuana, 23 Eylül 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
Ben trde bu işi yurtdışından çok ucuza yaptırıyorum özel mesaj atarsan bir kaç firma verebilirim

arkadasim genel olarak firma ismi verirsen nolur? Tum paticikler firmalara mi saldirir?
Mesaj tarihi:
Yurt dısından 30 firma ile görüştüm, yurt içi baglantı almamı onerdiler bende oyle yapacagım.. Teşekkürler Forum silinebilir..[signature][hline]- Ne yaLanIz Ne døLanIz $an $öhret sIzIn øLsun bIz faLanIz fILanIz.. -
  • Yeni Oluştur...