Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: NuKe, 25 Eylül 2004 16:54 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 25 Eylül 2004 16:52 tarihinde demiş ki: çok konuşuldu çok tartışıldı.. Bi daha tartışılsın kardeşim.. bişe mi değişti? Yoo.. O zman gene tartışılsın. şimdi bişey mi değişecek kardeşim?? konuşturma beni..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infazcI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ramocan, 25 Eylül 2004 17:17 tarihinde demiş ki: Daha önce birkaç kişi(birisi edebiyat öğretmeni idi) de aynı uyarıda bulunmuştu ama saf bir dil istemekle saf bir ırk istemek arasında hiçbir fark yok...Yani "Türkçemiz elden gidiyor" diyen birisine gönül rahatlığı ile FAŞİST diyebilirsiniz. Faşizm ile soysuzluk arasında da çok ince bir çizgi vardır. Tıpkı dilini unutup görmezden gelmekle kalmayarak abuk sabuk yabancı kelimeleri anlamlarını dahi düşünmeden "yenilenme" adına edebiyata katmak ile bu kelimelere tamamen karşı çıkmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindoki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Biliyorum ki saf bir dil çok zor (imkansız değil) tabi ki diğer dillere sırt çevirmeyeceğiz bunun yanında Türk Dil Kurumu'nun da doğru çeviriler bulması gerekir ki bizde kullanalım. Mesela; tek, eşsiz kelimesi yeterli ama sonra dan niye ünik (unique) söcüğü Türkçe'ye girmiş anlayamadım.[signature][hline] Karanlık yollarda yürümek kolaydır yeterki bir amacınız olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Türkçe Dili, Türk Milletinin kalbidir. Türkçe Dili Asla kaybedemeyiz. Türkçe diliyle Türk Dil Kurumu ilgilenmiyor. 2.Kurtuluş Savaşındayız[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Türkçeyi korumak hepimizin görevi aslında. ama çoğumuz özen göstermiyoruz, özen gösterenlere de salak gözüyle bakıyoruz. keşke biraz daha özenli olsak.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Türkçe'yi bozanların dilleri kopsun![signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben dizimi değil kızımı dövüyorum :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bunun haricinde mavra yapılacak bir sürü konu var elma. seni o tarafa alayım ben o yüzden[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. [Bu mesaj kavel tarafından 25 Eylül 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Eminim millet bu konuda görüşlerini yazarken daha bi dikkat ediyodur Türkçe kelimelere...Tıpkı benim gibi :D:D:D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 evet aynen öyle. mesela ben bir çok yerde düzeltme yaptım ilk mesajları atarken bu konuya. bilmiyorum boş bırakmayın konuyu ki türkçeniz düzelsin :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 dizimi dövmektense türkçe çalışmak bireysel bişey yapmak daha mantıklı gibime geldi.[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hmm nasıl desem... hani şiir. okursun böyle. arada mecazi anlamlar vardır. sana illaki yap demez ama birşey anlatmaya çalışır. böyle birşey yani.* * Tamam ben kendim atlarım camdan. Siz bırakın : P Edit : * dan sonra iki nokta koyulmaz ki dimi ama ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. [Bu mesaj kavel tarafından 25 Eylül 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 dilimize yabanc1 bir çok sözcük girdigi dorudur ama bunun bize kolayl1k sagladig1da yats1namaz mesela otobüs için türk dil bilimcileri oturgaçli götürgeç ismini uygun bulmuslar bu durumda benim rahats1z oldugum _ey bu dilbilimciler daha iyi isimler bulam1yorlarm1. o yüzden telaslanmay1n b1z1m nes1lden öle adamlar c1kmaz:)[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 canım dizini dövmek pişmanlık kendini yiyip bitirmek üzülmek oluyo. Ben bunu çıkardım vallahi.[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bizim elimizden herkese müdahale etmek gelmez ama eğer biz kendimizi düzeltir bizden sonraki gelenlere türkçemizi iyi bir şekilde aktarırsak türkçe tekrar düzelmeye başlayabilir[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: kiddo, 25 Eylül 2004 21:30 tarihinde demiş ki: canım dizini dövmek pişmanlık kendini yiyip bitirmek üzülmek oluyo. Ben bunu çıkardım vallahi. afedersin kiddo. ben yanlış yorumlamışım :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar