titanguard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Su an ingilteredeyim mac bileti almak istiyorum,internet üzerinden satın almayı dusunuyorum. Bilet bana posta ile mi geliyor yoksa bana bir kopyasını mail atıp print mi etmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 gişe yokmu abi oralarda o kadarmı modernler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 escape said: gişe yokmu abi oralarda o kadarmı modernler lan Guneyde kalıyorum ben londra 2 saat burdan.Birde insanların buyuk cogunlugu internet üzerinden alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://www.paticik.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 titanguard said: Su an ingilteredeyim mac bileti almak istiyorum,internet üzerinden satın almayı dusunuyorum. Bilet bana posta ile mi geliyor yoksa bana bir kopyasını mail atıp print mi etmem lazım? aldığın bağlantıya göre olabilir, 2'si de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 internetten sipariş veriyorsun, evine posta ile gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 çok saçma değil mi ya. mybilet gibi bişey yok mu koskoca ingilterede yazarsın şifreni makinadan çıkarırsın filan. hiç yakıştıramadım ingiltereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 E alıcağın sitede her türlü opsiyonun anlatılıyordur heralde ? Bi de bilet basan makineler olması lazım lan hakikaten,herşeyi kargolarsan , bilet satışını 2 gün önceden kesmen lazım aktivitelerin. Saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Çoğu futbol karşılaşması kapalı gişe. Büyük takımların üyelik kartı var(kombine kart gibi yıllık satılıyor). Öncelik bu karta sahip olanlarda. Onlar bütün biletleri alırsa genelde bilet falan kalmaz dışarıdan gelenlere. Premier lig maçları çok yoğun rağbet alır. Şampiyonlar ligi maçlarına bilet bulmak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 DynamicK said: Çoğu futbol karşılaşması kapalı gişe. Büyük takımların üyelik kartı var(kombine kart gibi yıllık satılıyor). Öncelik bu karta sahip olanlarda. Onlar bütün biletleri alırsa genelde bilet falan kalmaz dışarıdan gelenlere. Premier lig maçları çok yoğun rağbet alır. Şampiyonlar ligi maçlarına bilet bulmak daha kolay. Bugun cevredeki insanlara sordm onlarda ole dedi..bari suraya geldm bi premier lig macina gtseydm diyordm..blndgm yere en uakn uerde londra..chelsea arsenal tottenham ara ki bul smdi mac boleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 chelsea maci oncesi stad yakininda fulham istasyonu kosesinde bilet satanlar olur karaborsa. onlardan alabilirsin. mac icin son 10 dk beklersen ucuza alirsin bileti yoksa daha fazla odersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar