huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ağlayacaktı lan socke az kalsın haha hypro ne ayak kimse anlamadı zaten. gittiğinden daha kötü döndü geri ama ret öyle değil.
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 mule mule diye ağlayıp zırlayan mı var hala ya
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 HAHAHAHAH çocuk nasıl trolledi
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 görüntüye sağ tıkla kaliteyi en düşüğe getir.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 haaha adamlara bak tribün yapıyor
YGT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Pentagram bir sonraki EU Invitational'ı İstanbul'da istiyoruz!!! :D.
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Thorzain Ret'i yener. Losers bracket'tan Ret geri gelir. Sonuç olarak Ret alır diyorum.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 YGT said: Pentagram bir sonraki EU Invitational'ı İstanbul'da istiyoruz!!! :D. hahua bak federasyon kuruldu bu tarz dilekleri oraya bildiriyoruz artık:) ama merak etme gitmeden online olasada yapıcaz bi yıldızlar geçiti o değilde benim dinlediğim müzikleri çalıyorlar.acaba benim media player mi dedim ama baktım hala çalıyo AHAHHA TESADÜFE BAK
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 federasyona gidiosun biz böle böle turnuva ypıcaz şu evrakları doldur, ikametgah getir, vukuatlı nüfus kağıdı getir , sonra noterden izin al vs diye geri gönderiyor böle
YGT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 TD)Pentagram said: YGT said: Pentagram bir sonraki EU Invitational'ı İstanbul'da istiyoruz!!! :D. hahua bak federasyon kuruldu bu tarz dilekleri oraya bildiriyoruz artık:) ama merak etme gitmeden online olasada yapıcaz bi yıldızlar geçiti o değilde benim dinlediğim müzikleri çalıyorlar.acaba benim media player mi dedim ama baktım hala çalıyo AHAHHA TESADÜFE BAK Abi bu kadar erken jübile dünyanın hiçbir yerinde yok... Sen gitme :)
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 TD)Pentagram said: o değilde benim dinlediğim müzikleri çalıyorlar.acaba benim media player mi dedim ama baktım hala çalıyo AHAHHA TESADÜFE BAK böyle piyasa şarkılarla seçkin bir müzik zevki yakalayamazsın genç.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 merak etme ihtiyar.pörtföyüm geniş
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 YGT said: Abi bu kadar erken jübile dünyanın hiçbir yerinde yok... Sen gitme :) 2006-07 den beri milli takımdayım =)
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 tarson tam bir hayvan, tarson goes to korea
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 tarson iyi oynadı ama socke'nin major hataları vardı bence özellikle yaptığı son saldırı yerine 3. baseine girse terranın ve karsıdakini kendi sectigi alanda savasmaya zorlasa daha iyi olabilirdi
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 İyiki bu konuya rastlamışım :D . Sc2 yi sadece singleplayer oynadım. Akşamüstü bir izlemeye başladım hala izliyorum, seyretmesi çok zevkliymiş.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 dediklerin doğru, baya hatalı kararları oldu bugünkü tüm maçlarında ama socke'nin taktik zaten falso. saldırıyı keseceğin yeri bilme, probe basma, 5 gate yardır gitsin. karşında koskoca tarson var olm ladder mı kasıyorsun derler adama. bi de son maçta resmen bw'da boxer'ı izliyormuşum gibi hissettim. her yerde medivac, her yere drop
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Haha şu polonyalının yerine türk olcaktı bi de turnuva türkiyede olcaktı orası şimdi inliodu löylöylöy diye zıplayanlar falan :D.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 tr de olsa türk olsa bide meşale falan yakılır HAHAHAHAH
LM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w5CACDierYM&feature=related pauhphauhpauhpau ortam budur
Öne çıkan mesajlar