DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 2 gundur yasamaya basladim bazi oyunlarda oluyor derken bu sabah windowsta da oldu hic birsey yapmasam bile ekran pixel pixel oluyor sonra hepsi ic ice giriyor birsuru cizgi fln. Kapatip actim bios ekrani bile oyle gelmeye basladi sonra dedimki cakisan birsey vardir belki G35 Headseti usbden cikardim yeniden calistirdim duzeldi... Simdi acaba gercekten cakisan birsey var ondan mi boyle oluyor yoksa ekran karti yada anakart oluyorda sinyalmi veriyor?
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 makina çok ısınıyorsa super i/o ile işlemcinin güney köprüsü arasında bir yerde lehimler eriyip kısa devre yapıyor olabilir.
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Makine hep isiniyor ztn ona suphe yok ekran karti min 75derece ama kulaklik takili iken oluyor cikarttim 3 saattir ayni oyunlari fln oynuyorum banamisin demiyor tikir tikir calismaya devam ediyor.
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 headseti başka bi usb portuna taktığında da aynı şey oluyor mu?
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Laptop falan mi bu ? Zira en son bunu yasadigimda ekran kartinin chipset'ini catlatmistim.
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Hayir masaustu pc. Ya zaten ilginc kismi onceden bu sorun yoktu baska usb porta taktim bu olmaya basladi sonra eski porta taktim ama nafile ayni sey devam ediyor.
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Sorunum ekran kartı ile olabilir sanırım çünkü usb takılı olmamasına rağmen ekran yine birbirine girmeye başladı dos ekranında bile çizgi çizgi oluyor bunun sebebi ekran kartı mıdır? Yenisi almam gerekirse 200TL'ye kadar ne önerirsiniz normalde Zotac 8800GT AMP kullanıyodum.
Öne çıkan mesajlar