pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya resmen sovmek istiyorum. abi bugun aliyim dedim gargara aldim geldim kullandim dilim masmavi oldu. zar zor cikardim sonraada kirmizi kirmizi noktalar cikti dilde. gecti gibi ama simdi. ingilizce ana baci nasil sovebilirim? ha hekim arkadaslar bu ne ya boyle siz dilden anliyonuzmu. neden boyle oldu alerjimi yapti acaba?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ayrıca ben veterinerim yardımcı olabilirim sana
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya yazmak istiyorum zor tutuyorum kendimi.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 lan ne olmesi olmeden daha kotu. dusunsene diline bisey oluyor ve hicbirseyden tat almiyorsun. :(
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yakın zamanda bir penisle temasınız oldu mu ?
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 nasil geliyor akliniza boyle seyler anlamiyorum...
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kizlara ilgin yok sanirsam.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yok istanbul beyfendisiyim kızsan ayıp olur diye
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 s.k.y.m cresti. internettede 4- tane gordum. en iyisi hic kullanmamak. Anelor said: crest ne a agiz gargarasinin markasi. amerkanin buyuk agiz sagligi firmasi.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mavi ve dil kelimelerini yanyana kullanmayın! Lütfen. Lanet olsun o waffle'ı gördüğüm güne... :X
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 noldu anlat bakalim. waffle guzeldir yav :)
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 blue waffle yedin mi hiç ayrıca gargaralar öyle enteresan birşey yok yani.niye dert ettin
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 nasil yani. abi dil masmavi oldu. yapisti gibi icinde ne vaesa dile. sonrada sanirsam disimle kazirken tahris ettim. kirmizi kirmizi noktalar cikti. listerine de olmuyor hic. gerci farkli ikisi ama ne bilem daha once 1 kutu kullandim hic olmadi boyle. tarihide gecik degil zaten gecemez allahina kadar soyarim o magazayi oyle olsa. evde birisi denesin olmazse 1-2 kerede devam ederim kullanmaya :D blue waffle ne ya iyyyy.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kizda gitti evden ya ise bak. onun onune koyardim sfsdfs al kullan diye sdfsdf. 3 hafta sonra olacak artik bi kenara koyam bunu sfsdf. 5 dolar 5 doalrdir :D
Öne çıkan mesajlar