Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hikayeli şarkı, adı nedir acaba?


arar

Öne çıkan mesajlar

geçen gün abim anlattı bi şarkı varmış, zavallı genç
bir kızın bar yada benzeri bi yerde kaza kurşunu yada kaza bıçak darbesiyle ölümünü anlatıyomuş, gitarist de sarkının sonunda gitarla kızın son nefeslerini anlatıyomuş. adı nedir bu şarkının bilen var mı?
-hikaye yanlış olabilir olayın üstünden baya geçti, şimdi aklıma geldi. benzer bi şey biliyorsanız onu da yazın lütfen, tüm olasılıklara açığım.-[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Falco diye bi adamın jeanny diye şarkısı var. (aslında 1 diil 4 tane şarkısı var aynı isimde, neyse) orjinali almanca, arada flash haber falan giriyo ama üfleme yok. Hikayesi de radyo djine flash haber geliyo, kız kaçırıldı ölü bulundu diye, dj okuyo bi bakıyo isim kendi kız arkadaşaı falan, ama bu hikaye kolpa olabilir.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 27 Ağustos 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
İsmail YK'dan Üfle diyeceğim ama onda da zaman içinde yolculuk yapıp dünyamıza gelen bir androidin güzel bir kızın nefesiyle iyileşmesi anlatılıyor. Değildir heralde.

EAHEYGAEGYae[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice?
I can
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alman olan falco-jeanny doğru..hatta şimdi download ettim kontrol ettim ;)..sevgilisinin ölü cesedinin yanında ona söylüyordu sanırım şarkıyı öle bi hikayesi vardı ama tabi efsane olması da muhtemel..ama aradığın şarkı bu..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
uzun arastırmalar sonucu buldum:
"stepan râk - the last disco" sarkının adı fakat bulunmamakta
hiçbir yerde. eğer varsa bende var buyur paylaşalım ikimizde de olsun diyecek yağız bir delikanlı bilemem o zaman.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...