umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 benim birde öyle bi sorun var :) sol tarafta duvara dayalı bilgisayar monitörle arası yani en fazla 45 cm öteki tafta duvar 3 mt ötede bu arada ses sorun olmaz allahtan annemler böyle bir ev almışlar duvarlar mübarek 22 cm kalınlığında kalıp çimento arası tuğla:) zar zor klima taktırdik bi çok firma uğraşmak istemedi blie delmeye[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 iyi de o vestel'in satellite'larını koycak yerin yoksa daha büyük bir şeye nasıl olacak ki? iyi o vestel iyi.. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 onları birini masayla duvar arasına koycam diğerini de öteki duvar dibine koycam diğer 2 arka hop salonun en arka ucuna oldu da bitti maşallah[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 umutsavaci ne yaptın aldın mı?bende alcam sen ne alırsan bende onu alim?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 abi ben hemen yakın vakitte almıcam hem para biriktircem hemde bi piyasayı alt üst etçem sömestrda alcam ben[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 alınca haber ver, yorumlarını bekliyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eCN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 valla bende yeni creative 5200 aldım ve performansı falan cok iyi ancak eğer komşuların katlanamıcaksa daha duşuk bişeyler oneririm cunku bass ve ses olarak performansı cok iyi yani boyle bişey alıpta düşük seste calıştıracaksan boşa gider derim....: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 düşük seste iyi kalite veriyor mu, o önemli benim için. yani bası, kaliteyi düşük seste de hissettiriyor mu?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar