valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 28 Agustos'ta Turkiye'ye geliyorum. Elimde sifir ambalajinda 4gb Xbox 360 var. acik arttirma sitelerine baktigim kadariyla 450 tl den dusuk fiyata yok. 400 TL'ye satiyorum 1 Eylul itibariyla kargolayabilirim. Ayrica elimde macbook var 13" , core 2 duo 2.1 ghz sanirim. 3gb ram vs vs - kullanilmis, onun icin ayri bir thread acacagim yakinda fotolarla birlikte ama iksiini birlikte almak isteyen olursa indirim yapabilirim diye belirtiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bu 4g olayı ne ? hdd takılmıyormu bunlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Onu bende bilmiyorum. Laptop aldim kampanya vardi bu da hediye geldi. PS3'um var o yuzden ihtiyacim yok xbox'a . Bildigim kadariyla bir de 250 GB versiyonu var, aralarindaki satis fiyati farki da 100 dolar storelarda. 4 GB olmasi film, mp3 gibi media filelari yuklemesi disinda ne gibi bir dezavantaj saglar fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Macbook ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 acikcasi daha arastirmadim , arastiripta zaten gg'ye sahibindene bakiyorum oradaki ortalama fiyatin altinda bir fiyata satarim. varsa teklifin konusalim yoksa 1-2 gune bakip belirlerim bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar