Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Net Bağlantısı

Arcadium

Öne çıkan mesajlar

gprs le bağlan[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arcadium, 24 Eylül 2004 03:48 tarihinde demiş ki:
merhabalar kablosuz net bağlantısı nasıl devreye sokulur bu konu hakkında bilgisi varsa lütfen benim ile paylaşsın makine özelliklerim HP Lap Top centrino 1.5
olayı biraz açsana bağlantın nedir?, adsl modemse wireless ozelliginin olması lazım, notebook ta kesin vardır zaten[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK!
Sosyal ağlarda paylaş

laptop'ta kesin vardır diye bir şey yok ne yazik ki. hatta laptop pahalı olmadıkçta olmuyor çoğunluğunda.. diye biliyorum.

eğer laptop'da integre wireless lan özelliği varsa, yukarda yazıldığı gibi bir wireless router lazım. bu router'ı modeme bağlayabilirsin. ya da modem + router tek alette alabilirsin.

eğer laptop'ta wireless lan için gerekli parça yoksa. onu da ayrıca alman lazım ki bunlar usb stick halinde 30/40 dolar civarında oluyor sanırsam.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

taksimdekini kullanmadim hic ama bazilari aramaya acik bazilari kapali olabilio (bluetooth kullandiysan ayni sistem)
sifre isteyip istemeyebiliolar
gidip wireless i acicaksin
alet etraftaki networkleri tarar zaten ilk actiinda
liste gibin bisey cikicaktir system traydeki menusunden girince
ordan birini secip baglanabilirsin.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 24 Eylül 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
@mirage: benim laptopumun da disket girişi var bi kere :D özellikle istemiştim :D

öö, yani demek istediğim: genelde ya disket sürücüsü ya da bilmemkaç in one kart okuyucusu oluyor. ikisi aynı anda da oluyo tabi ama daha az bulunuyor onlar. en azından ben az gördüm. falan filan işte.. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadariyla butun centrino islemcili laptoplarda entegre wireless lan vardir, service pack 2 kurup set up a wireless olayindan yaparsin.

evde LAN kurmak icin access point, baglanti paylastirmak icin router+access point, hicbiseyin yoksada modem+router+ap lazim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...