Arcadium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 merhabalar kablosuz net bağlantısı nasıl devreye sokulur bu konu hakkında bilgisi varsa lütfen benim ile paylaşsın makine özelliklerim HP Lap Top centrino 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ne istediğini anlasam?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 su an benim yaptigim gibi kablosuz bir router lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 gprs le bağlan[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Arcadium, 24 Eylül 2004 03:48 tarihinde demiş ki: merhabalar kablosuz net bağlantısı nasıl devreye sokulur bu konu hakkında bilgisi varsa lütfen benim ile paylaşsın makine özelliklerim HP Lap Top centrino 1.5 olayı biraz açsana bağlantın nedir?, adsl modemse wireless ozelliginin olması lazım, notebook ta kesin vardır zaten[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 laptop'ta kesin vardır diye bir şey yok ne yazik ki. hatta laptop pahalı olmadıkçta olmuyor çoğunluğunda.. diye biliyorum. eğer laptop'da integre wireless lan özelliği varsa, yukarda yazıldığı gibi bir wireless router lazım. bu router'ı modeme bağlayabilirsin. ya da modem + router tek alette alabilirsin. eğer laptop'ta wireless lan için gerekli parça yoksa. onu da ayrıca alman lazım ki bunlar usb stick halinde 30/40 dolar civarında oluyor sanırsam.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 usb stick olmasına gerek yok. yanda bir ek kart girişi vardır, ona uygun kartlar var. hatta bana bir tane hediye etmişlerdi fakat kullanmak nasip olmadı.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 kart versiyonları da var tabii de, her laptop'ta kart girişi yok ki. disketli laptop dolu ortalıkta hala.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 adam centrino demis zaten, centrinolarin hepsinde var wlan onun disinda tek ihtiyaci olan sey baglanti&router veya hotspot.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 herkese bilgisi icin tesekkurler dralnu dedigin olay nedir bana anlatilan meseal taksim e gidiyorsun oradan baglanti cekiyor 300 400 kb ile falan diye duydum[signature][hline]*Arcadium U.O Shard* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 onlar 100 m'lik midir nedir artık, kurmuşlar bir router, onun wlan ayarlarını bulabilirsen (sanırım koçnet yapıyordu bu işi) kullanabilirsin. @mirage: benim laptopumun da disket girişi var bi kere :D özellikle istemiştim :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 taksimdekini kullanmadim hic ama bazilari aramaya acik bazilari kapali olabilio (bluetooth kullandiysan ayni sistem) sifre isteyip istemeyebiliolar gidip wireless i acicaksin alet etraftaki networkleri tarar zaten ilk actiinda liste gibin bisey cikicaktir system traydeki menusunden girince ordan birini secip baglanabilirsin.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Mum_Chamber, 24 Eylül 2004 21:18 tarihinde demiş ki: @mirage: benim laptopumun da disket girişi var bi kere :D özellikle istemiştim :D öö, yani demek istediğim: genelde ya disket sürücüsü ya da bilmemkaç in one kart okuyucusu oluyor. ikisi aynı anda da oluyo tabi ama daha az bulunuyor onlar. en azından ben az gördüm. falan filan işte.. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bildigim kadariyla butun centrino islemcili laptoplarda entegre wireless lan vardir, service pack 2 kurup set up a wireless olayindan yaparsin. evde LAN kurmak icin access point, baglanti paylastirmak icin router+access point, hicbiseyin yoksada modem+router+ap lazim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: tamirci, 24 Eylül 2004 13:16 tarihinde demiş ki: gprs le bağlan alakaya maydanoz, gel bize bazi bazi.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hmm, centrino'ların hepsinde wireless LAN olduğunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. bu arada bu access point nedir, ne değildir?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 access point gene bildigim kadariyla kablolu larin switch i tarzi birsey, bir yerden geleni yukseltip digerine yolluyor aradaki kopru bilgisayarlarin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eCN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Eğer pc de bluetooth varsa ve cep telefonunla bluetooth varsa ikisinide etkin hale getirirsen sanırım hallolur yada bi tane bluetooth kablosu alırsan ve cep telefonunla pc arasındaki baglantiyi saglarsan yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar