Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlar Yapıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk verdıgın lınk tekıler bence fazla guzel degıl ama 2. sındekıler hakkaten cok mukemmel :)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine

Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker
Mesaj tarihi:
Ryandor.com ekibi oldulça sağlamdır . orada gorduğunuz haritalar çoğunlukla 19 aylık çalışmaların eseridir ki benim en çok takdir ettiğim ekiplerden biridir. Çocuklar gerçekten baya ekipmana ve takım ruhuna sahipler . Ama ilk linkke denebilecek tek şey . Hayatta staticleri bile bulunamayan bi haritaya $11.00 dolar vermemki zaten bi haritaya 11 dolar vermem . Ben kendim yapıyorum :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
Hepsi mukemmel olmus. Soyleyelimde bizim Anadolu'yuda yapsınlar..[signature][hline]|Deathrack|
Bo$h sokaklarda yalnız gezinen,
dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen,
ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..

Mesaj tarihi:
Yakında geliyo merak etmeyin . Türk Map Çizerler Birliği :P
Şaka bi yana yakında başlıcaz map satmaya ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
Dragonla değil kendi programlarımızla yapıyoruz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..