Frasier Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 İste İnsanalrın Yaptıkları Haritalar. İlginç ve Güzel Aslında. Düşünceleriniz nedir arkadaşlar istendiğinde yapılaılıyormus degılmı. :) Haritaları Gormek İçin Buraya Tiklayin [signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ayrıca buradada buradada var.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier Buradada Guzel Screen Shots Bulabılırsınız. Ev Yapmak İsteyenlere Ev Örnekleri Tıkalyın [Bu mesaj Frasier tarafından 24 Eylül 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ilk verdıgın lınk tekıler bence fazla guzel degıl ama 2. sındekıler hakkaten cok mukemmel :)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Araştırınca Belanıda bulursun Mevlanıda :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Baya uğraşmışlar hll olsun...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ryandor.com ekibi oldulça sağlamdır . orada gorduğunuz haritalar çoğunlukla 19 aylık çalışmaların eseridir ki benim en çok takdir ettiğim ekiplerden biridir. Çocuklar gerçekten baya ekipmana ve takım ruhuna sahipler . Ama ilk linkke denebilecek tek şey . Hayatta staticleri bile bulunamayan bi haritaya $11.00 dolar vermemki zaten bi haritaya 11 dolar vermem . Ben kendim yapıyorum :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Sende Haklısın Ama Calısmaları Guzel..[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ryandor haritalari cok guzel, keske boyle birkac takim daha olsa..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hepsi çok güzel. hll olsun ne diyelim :) hele o evler beni bitirdi.
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hepsi mukemmel olmus. Soyleyelimde bizim Anadolu'yuda yapsınlar..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yakında geliyo merak etmeyin . Türk Map Çizerler Birliği :P Şaka bi yana yakında başlıcaz map satmaya ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Dragon Kullanmayı bılıyorsanız Alın O Harıtaları Yapın Serverınızı Bundan Kolay Ne Varki. Değişik Harita Bulup Dragonla Yapabılır İsteyenler.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Dragonla değil kendi programlarımızla yapıyoruz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Genel Olarak solemıstım ama Olsun. Hangi Program Olursa Olsun Dragonu Tercıh Ederım.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
Öne çıkan mesajlar