Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 selamlar demin torrent'ten ac/dc'nin bütün grubun albümlerinin olduğu bir paket indirdim. toplam 1.6gb falan bir şeydi. ama baktım içindeki mp3'lerin hiç birini açamadım. dosya adları "03-Let There Be Rock-mw.mp3" olarak geçiyor. tüm dosyaların sonunda istisnasız bu mw var ne anlama geliyor anlamadım. değişik bir mp3 formatı mı bu? codec falan mı lazım? yoksa fake midir? gerçi 1.6gb'lık fake hazırlayıp, oturup üşenmeden tüm albümleri, şarkı adlarını, boyutlarını alan girceklerini de sanmıyorum. gerçi olur olur da.. neyse bilen var mı bunu?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 wma yapmayı dene istersen "winamp media file" formatında olabilir. hatta mw de onu temsil ediyordur belki. media, winamp tarzında..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ismini değiştirmekle ne olacak ki? media player ile açmayı denedim zaten açmıyor. hatta winamp, windows media player, bsplayer, real one player, quicktime ile açmayı denedim hiç bir şey farketmiyor. sanırım ya codec lazım ya da fake.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sorunu çözdüm. çok ufak ve komik bir hataymış. değişik bir mp3 formatı falan yok ortada. azureus'un işleri sanırım. hdd'yi düzenliyodum, böyle gereksiz dosyaları silip, klasörler falan yapıyodum ortalık karışmasın diye. bu dediğin dosyaları son kez denedim sildim. sonra bi baktım, bi klasör altta zip'li olarak 1.8gb halinde duruyor. zip'in içine winrar ile baktım, tek bi dosyayı denedim.. gayet iyi çalışıyordu. e ben hiç bu zip'i açmadığım halde, tüm klasörler dışardaydı. hayır dosyalar boşsa, niye boyutunu doğru gösteriyor ki? sonuç olarak 15 dk süren bir zip açma işlemden sonra gayet iyi çalışıyorlar.. la havle.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar