Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Cihaz değişikliğinden ötürü 3G iPhone'u satıyoruz. Oldukça temiz kullanıldı, cami kasasi vs temiz kutusuyla falan veriyorum (ilk firsatta fotolarini da ekleyecegim telefonun). Fiyat olarak cok bilgim yok piyasasi nedir. Teklifinizi sunarsiniz, almaya niyetli olan varsa anlasiriz. Gittigidiyor gibi sitelerde fiyat araligi 550-650 arasiydi ama orada abarti cut falan var. Dedigim gibi, piyasasini bilmiyorum su an nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Cok hor kullanilmisini 6 kere ozel servise gidilip tamir edilmisini 600 e sattim. Servis masraflari 600 den fazlaydi asdfa. Tabi 1 sene gecti uzerinden. Seninki de o fiyattan gider artik yil 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yok, hic servis gormedi cihaz. Bu arada takas dusunmuyorum, lutfen onermeyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 1 yıl önce 600tl ye satılan telefonun bu yılda 600tlye satılacağını düşünmekte bambaşkaymış. 3gs olanları ortalama bu fiyata gidiyor. (tabi yüksek isteyenlerde var ama 450-500 arası normal fiyatları 3g için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 450? Şuraya baktım, http://cep-telefonu.gittigidiyor.com/iphone-3g_Cep-Telefonu-Cihazlar_W0QQkatZZtcQQklmZZiphone%2B3gQQIS1_22ZZ15867QQIS2_25ZZ6241QQIS3_27ZZ912QQIS100_26ZZ910 Tamam, %10 cut aliyor ama temiz 16gb cihaz icin de 450 eder iste demek biraz mezarcilik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 abi mezarcı diyebilirsin, ben donanımhaberi baz alarak söyledim dediğimi. THARKAS'ın iphoneuna göz koyduğum için şu sıralar baya incelemekte, takip etmekteyim fiyatları. 3GSler 500 600e gidiyor (ki daha ucuzada bulmak mümkün (tabi garantili olması fiyatı çıkartabiliyor)) neyse, baltalıyor gibi hissediyorum kendimi, iyi satışlar dilerim. umarım istediğin fiyata satabilirsin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 patiye 530'a birakiyorum haydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 anama galaksi ace almamış olsam kesin alırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Masquerade said: patiye 530'a birakiyorum haydin. Hayırlı satışlar. Eline para geçince wow da sana 600g vermiştim onuda geri ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar