Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bullet time

hatneren

Öne çıkan mesajlar

şimdi biliyoruz ki bullet time oyunda olacakmış ve bu konu hakkında tartışmalar dönüyor nasıl olur diye.

benim aklıma bi fikir geldi şimdi örneğin şuanki mmorpg lerde olduğu gibi mesela bir silah elde edebileceğimiz bir quest olacak ve bunun için bir gökdelende savaşman gerekecek işte bu noktada binaya girdikten sonra farklı bir zone a girmiş olacaksın ve burada npc lerle savaşırken bullet time kullanabileceksin ancak o zone da sadece npc ler ve sen olabileceksin yani diğer playerlardan arınmış bir bölgede bu özelliği kullanabileceksin.

acaba bu tarz bişey olabilir mi başka fikirleri olan?[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez.
Victor Hugo
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğim sorun şu. iki oyuncu bu özelliği aynı anda kullanması kafa karıştırıyor. yani sen bullet time a geçince karşındaki adam bullet time a geçmeyebilir peki ne olacak bu durumda. sen mermileri görürken aynı anda adam normal zamanlı oynayamaz gibi geliyor bana.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez.
Victor Hugo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 06 Haziran 2004 16:29 tarihinde demiş ki:
Bullet time görsel olarak bi degisiklik yaratmaz. Sadece kullanan kiside accuracy ve dodge artar diye düsünüyorum.

hmm bak bu düşünülebilir.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez.
Victor Hugo
Sosyal ağlarda paylaş

biri sana ateş ediyor
sen bullet time skillini aktif edersin o anda
karakterin cok hızlı biçimde kurşunlardan kaçar
bi yavaşlama söz konusu olmaz yani otomatik olur diye düşünüyorum herşey.
bu mantıklı geldi bana.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 06 Haziran 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
biri sana ateş ediyor
sen bullet time skillini aktif edersin o anda
karakterin cok hızlı biçimde kurşunlardan kaçar
bi yavaşlama söz konusu olmaz yani otomatik olur diye düşünüyorum herşey.
bu mantıklı geldi bana.

Yok harbi harbi yavaşlıyor görüntü. Seni bi anda lag'e sokuyodur belki lol.
Sosyal ağlarda paylaş

ya olmaz öyle hızlanmak falan bullet time ı bozar ben max payne deki gibi havada uçarken adamın gözünden mi vursam yoksa bacağından mı düşünmek isterim yada bloodrayne deki bloodrage gibi :)[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez.
Victor Hugo
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bullet time (focus) daha yavaş değil daha hızlı. enter the matrix de dikkat ederseniz daha hızlı koşuyorsunuz focusda yani diyelim sizin b.t kapalı adamın açık siz adamı hızlı bir şekilde dövüşüyor göreceksiniz. uo daki speedhackciler nası ucup gidiyor onun gibi. tabii b.t açık adamın görüntüsü nası olacak eewt asıl soru o. onu bende çözemedim. :P[signature][hline]reeee uuuu neee uuuu oooo
mmorpg: UO WoW MxO
fps: TFC UT2004
RTS: Starcraft, Warcraft
Sosyal ağlarda paylaş

demin video larına birdaha baktım orda elinde tabancayla ateş edn biri var karşısındada sürekli saga sola kaçan başka bi player kurşunların hiçbirini yemedi mesela orda. sanırım bullet time calıştırlınca ve yön tuşları falan kullanılınca otomatik kurşunlardan sıyrılıyor.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...