hatneren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 şimdi biliyoruz ki bullet time oyunda olacakmış ve bu konu hakkında tartışmalar dönüyor nasıl olur diye. benim aklıma bi fikir geldi şimdi örneğin şuanki mmorpg lerde olduğu gibi mesela bir silah elde edebileceğimiz bir quest olacak ve bunun için bir gökdelende savaşman gerekecek işte bu noktada binaya girdikten sonra farklı bir zone a girmiş olacaksın ve burada npc lerle savaşırken bullet time kullanabileceksin ancak o zone da sadece npc ler ve sen olabileceksin yani diğer playerlardan arınmış bir bölgede bu özelliği kullanabileceksin. acaba bu tarz bişey olabilir mi başka fikirleri olan?[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bullet time büyük ihtimalle skill şeklinde ortaya çıkar. çünkü ilk filmde neo da zınk diye bullet tim e kullanamıyordu.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 demek istediğim sorun şu. iki oyuncu bu özelliği aynı anda kullanması kafa karıştırıyor. yani sen bullet time a geçince karşındaki adam bullet time a geçmeyebilir peki ne olacak bu durumda. sen mermileri görürken aynı anda adam normal zamanlı oynayamaz gibi geliyor bana.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bullet time aktif olarak değilde pasif olarak var olur büyük ihtimal.fps değil çünkü bu[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 fps olmaması ille de bullet time olabilir anlamına gelmiyor ki.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bullet time görsel olarak bi degisiklik yaratmaz. Sadece kullanan kiside accuracy ve dodge artar diye düsünüyorum.[signature][hline]Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 06 Haziran 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 peki yani şimdi server hayda bree gençler bullet time a geçiyoruz mu diyecek bize:) toplu bullet time:D[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Enginar, 06 Haziran 2004 16:29 tarihinde demiş ki: Bullet time görsel olarak bi degisiklik yaratmaz. Sadece kullanan kiside accuracy ve dodge artar diye düsünüyorum. hmm bak bu düşünülebilir.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 biri sana ateş ediyor sen bullet time skillini aktif edersin o anda karakterin cok hızlı biçimde kurşunlardan kaçar bi yavaşlama söz konusu olmaz yani otomatik olur diye düşünüyorum herşey. bu mantıklı geldi bana.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bence birisi sana ateş ediyor bullet time ı açarsan karşı tarafta kim varsa onların hepsi yavaşlıcak senden sen normal hızda ilerliceksin eğer karşı taraftakilerde açarsa oyun yine eskisi gibi normal hızda devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Bıshop, 06 Haziran 2004 18:16 tarihinde demiş ki: biri sana ateş ediyor sen bullet time skillini aktif edersin o anda karakterin cok hızlı biçimde kurşunlardan kaçar bi yavaşlama söz konusu olmaz yani otomatik olur diye düşünüyorum herşey. bu mantıklı geldi bana. Yok harbi harbi yavaşlıyor görüntü. Seni bi anda lag'e sokuyodur belki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 speed açsak bullet time karşı avantaj saglarmı :lol:[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 assassin tarzı bişi yokmu acaba ya. stealth...silent...kill[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 nie buraya yazdım şimdi ben bunu[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 var assassin tarzı bi karakter, spy. Kodun içine saklanıyor görünmez oluyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya olmaz öyle hızlanmak falan bullet time ı bozar ben max payne deki gibi havada uçarken adamın gözünden mi vursam yoksa bacağından mı düşünmek isterim yada bloodrayne deki bloodrage gibi :)[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ya skiller nasil artacakmi$? Zamana mi dayali yoksa boyle kasacakmiyiz yine?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 exp sistemi cok büyük ihtimal kasıcaksın[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 30 kisi toplanip ajan dövelim :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 xp neye göere alıcaz gidip ormana yılan,kurbağamı vurucaz :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadaşlar bullet time (focus) daha yavaş değil daha hızlı. enter the matrix de dikkat ederseniz daha hızlı koşuyorsunuz focusda yani diyelim sizin b.t kapalı adamın açık siz adamı hızlı bir şekilde dövüşüyor göreceksiniz. uo daki speedhackciler nası ucup gidiyor onun gibi. tabii b.t açık adamın görüntüsü nası olacak eewt asıl soru o. onu bende çözemedim. :P[signature][hline]reeee uuuu neee uuuu oooo mmorpg: UO WoW MxO fps: TFC UT2004 RTS: Starcraft, Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence informationla (oyundaki currency) program alip yukleyecez kendimize[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 demin video larına birdaha baktım orda elinde tabancayla ateş edn biri var karşısındada sürekli saga sola kaçan başka bi player kurşunların hiçbirini yemedi mesela orda. sanırım bullet time calıştırlınca ve yön tuşları falan kullanılınca otomatik kurşunlardan sıyrılıyor.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 belki de herkesin günlük bullet time hakkı vardır. Focus skili artınca da bu süre de uzuyodur.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar