Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 şimdi öncelikle netlimitsiz kullanıyorum, ilk geçtiğimde modem 8mbit almaya çalışıyodu (tırt asus usb modem) 1-2 saniye bağlı kalıp kopuyo tabi sonra arız kaydı bıraktım 2 mbite sabitlediler daha fazlasını hattınız kaldırmıyo diye, 1-1.5 sene 2mbit kullandım geçen aylarda kafasına göre resetlenip 4 almaya çalıştı yine aynen arızayı arayıp 2 ye çektirdim en son geçen hafta yine 4 almaya çalıştı, arıza bizde sorun yok apartmanın hatlarını kontrol edin vs vs dedi, apartmana yeni hat çekemeyeceğim için daireye gelen hatta bağlayıp denedim interneti splitter vs olmadan yani. 4 mbitle çalıştı internet 2-3 gün sonra belirli saatlerde kopup yine 1-2 saniye aralıklarla bağlanıp bağlanıp kopma döngüsüne girdi en son yine pazar günü 2ye sabitlediler, yine resetledi kendini. şu an santralin hattınız 2 mbitten fazlasını kaldırmıyor demesine rağmen 4mbitle bağlanıp 450 kb ile dosya çekiyorum steamden mesela. sorum şu, sorun gerçekten apartmandaki hatlarda mı olabilir hani böyle olsa belli saatlerde çalışmaz, geçen 8 de açtım bilgisayarı 11 e kadar çalışıp yine kopma döngüsüne girdi, sonra başka bir saat zarfında baya uzun kopmadan çalıştı. ayrıca apartmanda hani interneti benim kadar sömürme potansiyeli olan kimse de yok. yoksa sorun daire içi mi, ama buda mümkün değil çünkü hem splitterlı hem direk daireye gelen hattan bağladım neti yok olmyor fark, şu an splitterlı çalışıyo net mesela. yoksa ttnetin mi bir hatası var, bütün arıza kayıtlarını bana geri dönüş yapmadan bizde sorun yok apartmana sinyal düzgün gidiyo diye kapatıyorlar, hani 10 20 kere arıza kaydı da bıraktım yani yalan söyleyecek halleri yok da apartmanda sorun olsa hiç bağlanmaz. bide çok enteresan hep böyle saat başlarında değişme oluyo bağlantıda, şu an mesela tam 00 00dan beri felan bağlıyım, kopunca yine saat başında felan kopuyo
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 o bağlantı şeysi sanırım santrale yakınlığına bağlı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi ev sabit duruyo yerinde ama internetin sürekli götü başı oynuyo
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dediklerin bende de oluyordu. 7 senelik Zoom 3x modemle 8 mbit bağlantıda kopmalar, sayfaların acılmaması, devamlı crc hataları mevcuttu. kopmadığı zamanlarda download normal 8 mbit hızındaydı. bağlantıyı 4 mbite indirdiler düzeldi sonra modemi değiştireyim dedim. arkadastan odunc modem alarak hızımı arayıp 8 mbite cıkartırdım. herhangi bir problem cıkarmadı büyük ihtimalle benim gibi seninde sıkıntın modemden kaynaklanıyor.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 atar yap abi bi teknik servis elemanı yollayıp baktırtsınlar bi zahmet atar yapmazsan hiçbişey olmuyo malesef
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bugün bütün gün internete giremedim nerdeyse, bu saat oldu anca bağlanmayı başardı 4mbit o da şu an
Öne çıkan mesajlar