Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş seçin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

master fln mi yaptin sen
veya odtu itu mezunumusun
2.5k herkez vermez yeni muhendise
askerlik fln yoksa hele
iyi isler bulmussun
afferim.

darisi benim basima...

adam kaynak mühendisi. ek eğitim alıyosun. master gibin.
Mesaj tarihi:
bursa seçeneği güzel, ama istanbulda süper şehir, sadece biraz acımasız.
ama tabi bursada istanbulda izmirden güzel şehirler.
( izmirde büyüdüm, istanbulda okudum ve bursadayım şimdi )

ama en güzel seçenekler istanbul ve bursa, azcık ileriyi düşünmek lazım cunku.
Mesaj tarihi:
Ben şehir olarak izmir' i çok seviyorum tabi şöyle düşündüm; eğer izmir işini kabul etseydim yeni foça da ev tutacaktım, fabrikanın imkanları çok güzeldi.

İstanbul' da yaşamayı hiç istemedim desem yeridir.

Bursa hakkında bilgim yok, herkes güzel diyor, görcez :)
Mesaj tarihi:
barnacle said:

seviye olayını bilmiyorum ya. bizim okulda hoca adam. deu.

deu dan bir hocayı duydum benim hocamın arkadaşı sanırım, yakınsan prof dr gürel çam adını verebilirsin. yanılmıyorsam senin hocan da gev ile bağlantılı ve türkiye kaynak cemiyeti yönetim kurulundadır. bu çevre çok geniş değil aslında. 3-5 kongre seminer sonrası herkes birbirini tanıyor deniyor :)
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Fabrika ne tarafta?

Bursada yaşıyacaksan nilüfer hatta nilüferde ihsaniye-ataevler dışında biryerde yaşama

fabrika nilüfer org. sanayide ama nerde yaşarım bilmiyorum. Çok uzak kaçmazsa mudanya güzel deniyor
Mesaj tarihi:
reddiye said:

barnacle said:

seviye olayını bilmiyorum ya. bizim okulda hoca adam. deu.

deu dan bir hocayı duydum benim hocamın arkadaşı sanırım, yakınsan prof dr gürel çam adını verebilirsin. yanılmıyorsam senin hocan da gev ile bağlantılı ve türkiye kaynak cemiyeti yönetim kurulundadır. bu çevre çok geniş değil aslında. 3-5 kongre seminer sonrası herkes birbirini tanıyor deniyor :)

doğrudur. ben hocamı pek sevmiyorum ya ondan muhabbetim yok. kendini övüyo sürekli ama doluymuş altı övmelerinin. kaynak makinası yapıp satıyomuş filan.
Mesaj tarihi:
@nolax
ha tabi bursa ve ist. ten daha kötüdür izmir. esnafı soğuk kapalı bi şehirdir, yani giden adam ya adapte olur ya mutsuz öle bi durum var. bursa ve ist biraz daha free o konuda.
  • Yeni Oluştur...