cihant Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bursa(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 senko said: master fln mi yaptin sen veya odtu itu mezunumusun 2.5k herkez vermez yeni muhendise askerlik fln yoksa hele iyi isler bulmussun afferim. darisi benim basima... adam kaynak mühendisi. ek eğitim alıyosun. master gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu arada bir kaynakçı olarak süleyman karadeniz ismini hayatının bir anında mutlaka duyacaksın asuhdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ha kaynak yuzunden aliyor o kadar iyiymis valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbulda kazandığın 2200 asgariye denk geliyor diğer şehirlere kıyaslayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi kaynak diyince aklıma hep tig/mig falan geliyor, imal dersine lanet ediyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tig mig fln işte :) Süleyman Karadeniz ndt 3. seviye mi yoksa ? onlardan az var ve illa ki işimiz düşüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 seviye olayını bilmiyorum ya. bizim okulda hoca adam. deu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi tig mig deme ne sinir bozucuydu ya, gidip bir de o işi yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 İzmir varken İstanbulda yaşanırmı. Evet soru işareti değil nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 gevrek çiğdem boyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bursa seçeneği güzel, ama istanbulda süper şehir, sadece biraz acımasız. ama tabi bursada istanbulda izmirden güzel şehirler. ( izmirde büyüdüm, istanbulda okudum ve bursadayım şimdi ) ama en güzel seçenekler istanbul ve bursa, azcık ileriyi düşünmek lazım cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @Suark İzmiri neden katmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben şehir olarak izmir' i çok seviyorum tabi şöyle düşündüm; eğer izmir işini kabul etseydim yeni foça da ev tutacaktım, fabrikanın imkanları çok güzeldi. İstanbul' da yaşamayı hiç istemedim desem yeridir. Bursa hakkında bilgim yok, herkes güzel diyor, görcez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Fabrika ne tarafta? Bursada yaşıyacaksan nilüfer hatta nilüferde ihsaniye-ataevler dışında biryerde yaşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 barnacle said: seviye olayını bilmiyorum ya. bizim okulda hoca adam. deu. deu dan bir hocayı duydum benim hocamın arkadaşı sanırım, yakınsan prof dr gürel çam adını verebilirsin. yanılmıyorsam senin hocan da gev ile bağlantılı ve türkiye kaynak cemiyeti yönetim kurulundadır. bu çevre çok geniş değil aslında. 3-5 kongre seminer sonrası herkes birbirini tanıyor deniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 NolaxThensbane said: Fabrika ne tarafta? Bursada yaşıyacaksan nilüfer hatta nilüferde ihsaniye-ataevler dışında biryerde yaşama fabrika nilüfer org. sanayide ama nerde yaşarım bilmiyorum. Çok uzak kaçmazsa mudanya güzel deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @nolax alanı dışındaymış, ondan katmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 salla mudanyayı dediğim yerlere bak mudanyaya canın sıkıldıkca gidersin yaşanacak yer değil orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @suark Bende izmirde kötü birşey mi var sandım ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 reddiye said: barnacle said: seviye olayını bilmiyorum ya. bizim okulda hoca adam. deu. deu dan bir hocayı duydum benim hocamın arkadaşı sanırım, yakınsan prof dr gürel çam adını verebilirsin. yanılmıyorsam senin hocan da gev ile bağlantılı ve türkiye kaynak cemiyeti yönetim kurulundadır. bu çevre çok geniş değil aslında. 3-5 kongre seminer sonrası herkes birbirini tanıyor deniyor :) doğrudur. ben hocamı pek sevmiyorum ya ondan muhabbetim yok. kendini övüyo sürekli ama doluymuş altı övmelerinin. kaynak makinası yapıp satıyomuş filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @nolax ha tabi bursa ve ist. ten daha kötüdür izmir. esnafı soğuk kapalı bi şehirdir, yani giden adam ya adapte olur ya mutsuz öle bi durum var. bursa ve ist biraz daha free o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Hadi ya bak onu bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya bursa' da çok istediğim aslında hem işe kolay gidebileceğim hem de göl kenarı müstakil uygun fiyatlı bir yer. Var mı böyle bir dünya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 reddiye said: ya bursa' da çok istediğim aslında hem işe kolay gidebileceğim hem de göl kenarı müstakil uygun fiyatlı bir yer. Var mı böyle bir dünya :D Var! :D ama köy ilgilenirsen söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar