Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Merhaba bugün 9.99'a Gsl Ticket aldım fakat iki sorunum var birincisi ticket Gsl July olarak gözüküyor ama ben Ağustos için almıştım yani Gsl July zaten bitti biten bir turnuvanın ticket'ını nasıl satabilirler? İkincisi de ticket'ı aldıktan sonra Vod'ları izlemeyi denedim ama birşey değişmedi yani hala izleyemiyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 www.merdiven-alti-gsl-ticket.com dan falan mı aldın abi =D hiç uğraşma burdaki tavsiyelerle direk sitenin supportuna yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aynısı bana da olmuştu. mail at refund yapsınlar düzgününü al. bitmiş turnuva biletini satıyorlar vodlar için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Peki August olarak değiştirilse sallıyorum Nestea vs Losira maçlarını izleyebilecek miyim yoksa onlar için geçen sezonun mu ticket'ı gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Onlar için geçmiş sezon ticket'ı gerekiyor. O yüzden geçmiş sezon ticket satışları hep açıktır. 3 gün içerisinde ticket kullandıracak herhangi bir aktivite yapmadıysan (vod izlemek gibi) paranı iade ediyorlar. Ama sen değiştirmek istiyorsun, support'a yaz yardımcı olacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Hayır zaten şu anda Season olarak July gözüküyor ama Nestea Losira finalini de izleyemiyorum. Bir sorun var ama sistemden mi kaynaklıyor benden mi bilmiyorum bu arada teşekkürler cevapların için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sağ üstteki menüden Purchase History'de ne gözüküyor? Şöyle bir ekran göreceksin: Nestea ile Losira 'yi izleyemiyorsan Ağustos'u almışsındır. Sıkıntı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Global StarCraft II League July Regular Season Ticket (VOD with ads) $9.99 Valla Print Screen yapmadım da bu var yani neyse questions'a attım soru olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 July'mış maalesef. Bir şey izlememen daha kolay değişime gidilebilir. Para dert değilse değiştirme derim. Nestea'nin 17-0'lık serisini izlemeden geçmemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Yok zaten değiştirmesem de olur da Temmuz sezonunun da Vod'larını izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar