Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nileppezdel said: ha bir de, o kurumun içinde din geçtiği sürece söylediklerinden o şekilde de sorumludur adam. sadece aile kurumu falan olsaydı haklı olurdun da birbirindne bağımsız düşünemezsin bu ikisini söz konusu olan bu dernekse hah işte ben de diyorum ki, adam astrolog olsaydı astrologlar saçmalamış mı dicektiniz yani? bireysel bişi bu bi kere bi topluluğa yaymak çok yanlış. Üzerine adam bunu aileci kimliğiyle söylüyor, adam dinci olabilir ok, ama konuşurken dini kullanmıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 her örf adet değil ama islam inancında kadının yeri ortada bu adam müslüman o zaman kadına karşı takındığı görüşün endenini fazla uzakta aramamk lazım ki adam çocukluktan beri öyle yetişmiş, islamiyet çerçevesinde edindiği örf adet neyse ona uyuyor adam da ki dindar(?) müslümanların çoğu böyle, zaten böyle olmasalardı kara çarşaf gibi çirkin ve başörtüsü kadar kullanışsız şeylerle kadınların kişiliklerini hapsetme gibi bir ihtiyaçları olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 o sıfatla yorum yapmış olsa, astroloji kurumu başkanı olarak yazılı basın açıklaması yapsa mesela, evet astrologlar saçmalamış derdim. Bu astrolojiye inanan herkes saçmalar demek olmazdı, burada İslam'a inanan herkes saçmalar demediğimiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 roket adami bonzi title'i var diye ezmeyecektik...,,, cok yanlis yaptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 demian said: Osuran_boğa said: işte kendi ağzıyla sölüyor adam . ateist biri sölese alkışlicaktık diye dalga geçiyosun aklınca peki başlık "ateistler saçmalıyor yine " mi olacaktı sorun bu . ya alkışlıcaktık mı demişim? ateist biri dese bireysel olarak testis geçecektik demişim. ne kadar garip kafan var ya. e tamam işte "alkışlicaktık " diye ddalga geçiyosun demişim anlaşılmicak bişi yok ne kafası anladık dalga geçiceğini illa direk mi anlatmam gerekiyor anlaman için. bireysel olarak dalga geç bu adamla da o zaman madem o kadar akıllısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Osuran boğa sakalım var haca da gidiyim sonra bilimum saçma açıklama yapacam bekleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 "bu adam müslüman kadına karşı görüşü belli" lafı çok çirkin olmuş yakıştıramadım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hayır yani kadına "ÖRTÜNECEKSİN!!" diyen bir dinin takipçisinden bu tarz bir açıklama gelince "dinci lölölölö" denmesinin de garipsenecek bir kısmı yok adamın kafası bu şekilde çalışıyor bu şekilde çalışmasının nedeni de sıkı bir müslüman olması müslüman ülkelerin çoğunda kadının örtünmesi şart, şart olmayanlarda da mahalle baskısı var diğer inanşlarınegemen olduğu ülkelerde böyle bir durum yok denecek akdar az hani olanlarda kızlarını manastıra kapatıyuor fln ama sokakta çarşafla dolaşan hıristiyan/budist/pastafaryan görmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ama o gerçek müslüman deil taam mııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 la güncelle dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Osuran_boğa said: ya alkışlıcaktık mı demişim? ateist biri dese bireysel olarak testis geçecektik demişim. ne kadar garip kafan var ya. e tamam işte "alkışlicaktık " diye ddalga geçiyosun demişim anlaşılmicak bişi yok ne kafası anladık dalga geçiceğini illa direk mi anlatmam gerekiyor anlaman için. bireysel olarak dalga geç bu adamla da o zaman madem o kadar akıllısın güzel kardeşim, bak kaç sayfa neler yazmışız aç oku bir rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 BabacumMostors said: her örf adet değil ama islam inancında kadının yeri ortada bu adam müslüman o zaman kadına karşı takındığı görüşün endenini fazla uzakta aramamk lazım ki adam çocukluktan beri öyle yetişmiş, islamiyet çerçevesinde edindiği örf adet neyse ona uyuyor adam da ki dindar(?) müslümanların çoğu böyle, zaten böyle olmasalardı kara çarşaf gibi çirkin ve başörtüsü kadar kullanışsız şeylerle kadınların kişiliklerini hapsetme gibi bir ihtiyaçları olmazdı e tamam da, bütün bu söylediklerin "din-bir-sen başkanı aile ile ilgili saçmaladı o zaman dinciler saçmaladı" dedirtemez ki bize? tamam adam dinci adam örümcek kafalı, adam neyse ne. Ama konuya yorum getirirken adam dinle ilgili birşeyden bahsetmiyor. Evet belki adamın düşüncelerinin kaynağı orası ama bunu açık açık söylemiyor. Ki başkanlığını yaptığı kurum aile işleriyle de ilgileniyor. Buna sebep, bu açıklamaya bakarak dinciler çok reöerö diyemezsin. Ha bakarsın dincilerin kitapları şöyle böyle, işte bugüne kadar yaptıkları şunlar, dinciler reeöreö dersin. adam rereö dersin, ama bu açıklamaya bakıp diyemezsin. yeteri kadar veri yok elinde çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 müslümanlıkta kadının yeri erkekle eşitse neden kadınların arabistanda iranda vs araba kullanması yasak? neden erkekler ne isterlerse giyerken kadınlara bu kadar çok karışılıyor? çünkü müslüman dünyasında kadının yeri erkeğin altıdır, erkeklerde bu "hak"larını kendi egoları yönünde kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nileppezdel said: o sıfatla yorum yapmış olsa, astroloji kurumu başkanı olarak yazılı basın açıklaması yapsa mesela, evet astrologlar saçmalamış derdim. Bu astrolojiye inanan herkes saçmalar demek olmazdı, burada İslam'a inanan herkes saçmalar demediğimiz gibi. o zaman ok. Ama 1 tane astrologun saçmalamasını niye hepsine mal ediyoruz ki =) ? orada da bir sakınca yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ABİ ASTROLOGLAR AİLE HAKKINDA AHLAKİ AÇIKLAMALAR YAPMIYOR ÇÜNKÜ MANYAK MISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ADAMIN DİNDEN BAHSETMESİNE GEREK YOK, ADAMIN TEMSİL ETMEYİ TERCİH ETTİĞİ GRUP ZATEN DÜNYA GÖRÜŞÜNÜ AKTARIYOR SEN HİÇ GALATASARAY TAFATARI BİR FENERBAHÇE BAŞKANI GÖRDÜN MÜ? büyük büyük harflerle yazdım bir dahakine büyük haflerle heceleyerek anlatacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tüm müslümanları tek kafa zanneden insanlar görmek çok üzdü beni hayır tüm dinsizler şöle böle deseniz o da zoruma giderdi ne kadar kolay insanları guruplar haline getirip kötü olduklarını söylemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Suark said: nileppezdel said: o sıfatla yorum yapmış olsa, astroloji kurumu başkanı olarak yazılı basın açıklaması yapsa mesela, evet astrologlar saçmalamış derdim. Bu astrolojiye inanan herkes saçmalar demek olmazdı, burada İslam'a inanan herkes saçmalar demediğimiz gibi. o zaman ok. Ama 1 tane astrologun saçmalamasını niye hepsine mal ediyoruz ki =) ? orada da bir sakınca yok mu çünkü dernek başkanı o dernek ve üyeleri adına konuşur, onların görüşünü belirtir. Ha başkan kendi kafasına eseni yapmıştır o ayrı şey de çok nadir olur bu. Ve İslam'da kadının yeri düşünülünce bu fikrin dincilerin, bak dindarların değil, dincilerin ve yobazların ortak fikri olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 "tüm müslümanlar" demiyorum ısrarla ama meğersem "tüm müslümanlar" diyormuşum.. peki epey yavaş çocuklarmışsınız üzüldüm keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 takunyax, tesbik, sikörtıl, müslümbörd, ninca, yobakz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ha bu arada ben de müslümanım, açıklamayı yapan hıyar da müslüman ben kadın haklarını savunuyorum, bu adam "kadınlar dayak yesin" diyor çünkü "dinci" diye tabir ettiğimiz müslümanlardan ve bu "dinci" dediğimiz müslüman grubu rafatlıkla dünyadaki müslümanların %90 ını oluşturuyor öyle olmasaydı "çarşaf" zorunluluğu diye bir şey olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 çocuk deilim şimdi laf sokmadan konuşalım da (gerçi çocuk olsam nolacak ki , ama yavaş demiş) "adam müslüman , kadınlara karşı görüşü belli" de hangi müslümanlar kastediliyor eğer tüm müslümanlardan bahsetmiyorsak bakın burda bi kaç kişi en azından delikanlı gibi "tüm müslümanları yakalım" diyerek kendi düşüncesini (yanlış da olsa ) açıklıyor , siz de rahat olun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 daha da anlamayana TİLİLİLİLİLİLİLLİİLİLİLLİLİLİİLİLİİLİLİİLİİLİLLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 babacum araya zaten herkesin doğru olduğunu bildiği şeyler yazıyorsun evet kadınlar dayak yemesin evet bu bağnazlar hep böle tü kaka blabla da bunları biz de bilioz sorun o deil o konu zaten kimse demiyor dövelim karıları sırtına eşek karnına sopa demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 "tüm msülümanları yakalım" diyen adamı savunmuyorum dikkat edersen ki konu o olsaydı onu da kınardım ama konumuz o değil çok istiyorsan gönlün olsun onu da buradan kınadığımı belirtmeden geçmeyeyim konuyu çekiştirmek yerine yazdığım kısımlar üzerinden mantık yürütmeni bekliyorum, yürütemiyorsan kusura bakma ama "yavaş"sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar