Dasdalam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Merhaba arkadaşlar tr-game in web sitesinde arqasın eski halinin açılacagı söyleniyor ama zaman verilmiyor. bunun zmnı ne zmn olacak? eskisi gibi edit olmasın diyorum çünkü öncekinde edit abarttılardı. editi kim olursanız olun engelleyemezsiniz. o yüzden yapıosanız fazla yapmayın not:bunları tr-gamede yazmak isterdim ama forumlarda acc yok.
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Alsaydın? acc vermıyorlarmı?[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Arkadaşım o serverda ben başından beri player olarak oynadım bir kere edit oldugu gordum Ao diye bi gm di onuda hic farketmemiştim iddalaşma yuzunden forumlara yazıldı oyle ortaya cıktı onun dışında edit yoktu.Saten oynayan playerların cogunu tanıyorum.bu arada server En geç Pazartesi açılacak diye duydum..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Dasdalam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya yok ondan değil kapanacagı sıralar deli edit wardı ya ondan dedim. bide siteden forum accı alınmıo
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Edit oldu ama banlandı hepsi istem dışı oluyor bazı şeyler forumlarımızdada kullanıcılarımıza aktarmıştık bunları kasedi başa sarmanın anlamı yok.. seni hemen buraya alıyoruz.. http://ultimaonline.ada.net.tr/trg/trgforum/index.php?c=1&sid=e32bfc16eef9872d83748661a700aa3e[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] [Bu mesaj Larethian tarafından 24 Eylül 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Dasdalam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Larethian tarih belirmemişsin be bleer
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ben En geç Pazartesi diye duydum..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Dasdalam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ha bu arada banlı olan acc ler açılacakmı ? bunu merak ediom
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tr-game forumlarına bak orda herşey yazıyor burayı meşgul etme..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Dasdalam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 baktım da göremedim benim gözlerde bişe var heralde ;)
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 http://www.tr-game.com/trg/trgforum/viewtopic.php?t=1495&postdays=0&postorder=asc&start=15 evet gözlerin bozuk pismenin yazısına bak[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Dasdalam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 wiyyy nese gerçekten körmüşüm. o zmn server ne zmn açılıo kesin bi tarih bilen vamrı ?
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 if döngünüzde hata var düzeltmelisiniz. Pardon yanlış yere yazım. Ben buranın scripting bölümü olduğunu sanıyordum[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 önümüzdeki pazartesi açılacak[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 drachai dediğinden bişey anlamadım nasıl yanlış yere yazdın mesaj yazarken görmüyonmu nere yazdığını?
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 drachi haklısın konu kitlensin yada silinsin bilgilenen bilgilendi.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 haklısn mike bencede açılsa çok iyi olur ve yöneticilerde war ise kitlesinler yada silsinler bu konuyu shardımın diğer shardlarla eş değer tutulmasını istemem.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Hayır sitesine de baktım orada da forum var niye gelip buraya mesaj yazıyorlar benim anlamadığım nokta bu.Forumlarında cevap vericekleride gayet açık.[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Drachai tarafından 24 Eylül 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 sanırım herkesinde burayı savunma çabalarıda bunu iyiden iyiye kötüleştiriyor çünki burayı güzelleştirelim derken dahada çekilmez hale getirdiğimiz kanısındayım.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Dasdalam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 arkadaşlar burada yazmamın nedeni tr-game in web sitesinde forumlardan acc alamamamdır. bu paticik sitesinin her uocu tarafından bilindiğinden vede bana cevap verebilecek arkadaşların burada oldugu düşüncesine vararak buradan yazdım.
Öne çıkan mesajlar