Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arqas World(lütfen Bilgi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar tr-game in web sitesinde arqasın eski halinin açılacagı söyleniyor ama zaman verilmiyor. bunun zmnı ne zmn olacak? eskisi gibi edit olmasın diyorum çünkü öncekinde edit abarttılardı. editi kim olursanız olun engelleyemezsiniz. o yüzden yapıosanız fazla yapmayın
not:bunları tr-gamede yazmak isterdim ama forumlarda acc yok.
Mesaj tarihi:
Arkadaşım o serverda ben başından beri player olarak oynadım bir kere edit oldugu gordum Ao diye bi gm di onuda hic farketmemiştim iddalaşma yuzunden forumlara yazıldı oyle ortaya cıktı onun dışında edit yoktu.Saten oynayan playerların cogunu tanıyorum.bu arada server En geç Pazartesi açılacak diye duydum..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Mesaj tarihi:
Edit oldu ama banlandı hepsi istem dışı oluyor bazı şeyler forumlarımızdada kullanıcılarımıza aktarmıştık bunları kasedi başa sarmanın anlamı yok..
seni hemen buraya alıyoruz..
http://ultimaonline.ada.net.tr/trg/trgforum/index.php?c=1&sid=e32bfc16eef9872d83748661a700aa3e[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]

[Bu mesaj Larethian tarafından 24 Eylül 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayır sitesine de baktım orada da forum var niye gelip buraya mesaj yazıyorlar benim anlamadığım nokta bu.Forumlarında cevap vericekleride gayet açık.[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com

[Bu mesaj Drachai tarafından 24 Eylül 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar burada yazmamın nedeni tr-game in web sitesinde forumlardan acc alamamamdır. bu paticik sitesinin her uocu tarafından bilindiğinden vede bana cevap verebilecek arkadaşların burada oldugu düşüncesine vararak buradan yazdım.
  • Yeni Oluştur...