pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Lens = sikko Lazer = sikko Simdi gozluk 1 aydir kullaniyorum tecrube yoktu gozluk alirken ne nasil alinir diye. Sanirsam ray ban gibi kuvvetli markalarda cikartiyor normal gozluk. Tecrubesi olan varmi bu konuda ray ban ucretleri ne kadardir ortalama? Baska markalar varmi boyle kuvvetli guclu gozluk ureten? Onerin ne yapam? http://www.ray-ban.com/turkey/products/optical Ornek burada active lifestyle tarzi bana uyar gibi uzun boyluyum zenci degilim `beyaz tenliyim` kilomda boya oranla en iyi seviyede. Ha illa bu tarza bagli kalmayin ne varsa soyleyin elime para gecince hemen giderim bakmaya. Ama iste piyasayi bilmiyorum yeniyim aranizda B)- Ozellikle fiyatlari ne olur ortalama?
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 gözlükçüye git aynanın karşısında dene hepsini böle yapıyoruz
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Walgreen lerde satiyolar +2.5, 10 dolar fln sanirim.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Fiyatlari nasil tabi oyle yapicamda en azindan hangi markalar iyi onu sorem dedim.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 zaten miyop olsa alirdim simdie, ondan bilmiyom tam olarak fiyatlarini.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yapiyorlar olum hepsine. arkadasa sordum biraz tuzlu turkiyede dedi burada nasildir bilmem. 2.25 astigmat var arkadasta... bende 0.75 0.50 .......... 1200TL toplam dedi :o ama yapcak bisey yok kirmadan kullanicaz. Lens daha pahaliya gelir sdfsdfsdf.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi o arkadaşla tanıştırsana bizi ticaret yapmak isteriz 1200 zuahsadjkhasdfjkhdasjkhdsfkjhsdfhjl
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 turkiye saglikta en ucuz ulkelerden biri.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ray ban oglum bu sdfsdf. elemanlar sadece astigmat eklicekler gozluge o fiyati arttiriyor zaten. turkiyede normal ray ban gunes gozlugu ne kadar zaten sdfsdfsdf.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 forgiver said: abi o arkadaşla tanıştırsana bizi ticaret yapmak isteriz 1200 zuahsadjkhasdfjkhdasjkhdsfkjhsdfhjl Eleman farkli evet biraz. 1200TL cok fazla ama onun astigmat 2.25 di normal yani. astigmat fiyati arttiriyor.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 eger receteli alacaksan, ve sigortan yoksa, kan alirlar yalniz. ki zaten sigorta olmadanda receteyi vermezler, cunku burda recetesiz lens bile vermiyolar bildigim kadari ile, gozluk veriyolarsa bende alicam, hatta beraber alalim indirim yapsinlar :D
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kendi elimlemi takicam cami gozluge sdfsdfs. recetesiz nasil alican soylermisin? abi turkiyede ray ban alinca 500tl direk veriyorsun gunes gozlugune lensede bi o kadar para veriyorsun. gelmis burda gozlugun hesabini yapiyorsun sdfsdfsd. amerikada cogu boyle takiliyor fiyati ucuk olsaydi takilamazlardi. abi sigorta derken sen neyden bahsediyon anlamadim amerika ve sigorta diyorsun kafam karisti :S
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.amazon.com/Eyeglasses-RX5092-2034-Black-Transparent/dp/B002VYLCJG/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1312400417&sr=8-4 baksana burda sadece frame satiyolar, sanirim camlari almak icin prescription sart.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 saglik sigortasi iste, elinde camlar var mi ki senin? camlari nasi yaptircaksin?
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya buyuk ihtimal gidicez adam ornek model gostercek ayni burdaki gibi sonra receteyle ona cam koyacak. cerceveler pahali degil o kadar abartilcak kadar ama cam takmasi ne kadar onu ogrenmek gerek. sen hangi eyalettesin?
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 receten nerden peki amerikadan mi turkiyeden mi?
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi ilk defa duyuyorum sigorta siini senden :S ha yillik gelirin $18000 dolar altiysa hersey beles sana amerikada. ama malesef degil sdfsdfsdf. cok zor nasil yapacaksin 18000 sdfsdf. recete yok yanimda malesef. turkiyedede yoktu sanirsam. :S biliyorum o girecek ama ne kadar girecek bilmiyorum :(
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 eger sigortan yoksa bi kere doktor seni ofisin kapisindan almaz zaten :D ha aldi diyelim genelde ayakbasti parasi 50-90 dolar gibi bisi aliyo, ki muaneyi saymiyorum bile orasini sen dusun. tabi bunlar benim arastirdigim kadari ile, recete olmadanda internetten yada store dan sana cam vermezler, cunku elinde ne olcu var ne baska bisi. bende arastiriyorum bu konuyu bisiler bulursam paylasirim burda. gozluk kirilsa siccaz valla.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi sen sanirsam social number dan bahsediorsun. sen kacakmisinki?
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090710162609AACboVw eger miyopsan gerekiyo sanirim, yolun doktordan gececekse ve saglik sigortan yoksa nanaylardasin. ne ssn i ne kacagi abi senin abd saglik kurallarinden haberin yok galiba? tabi arastirmak lazim yinede iyice benim bildigim kadari bu.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 arkadas dedi camlar fiyatin cogunu kapsiyormus. yani ray ban degil cam ureticisi sokacak bize. takmayi ray ban yapar ya da alcagimiz yer yapar. 100 dolar cam 100 dolar muayne 300 dolar cam desek camin fiyatini bilmiyorum bi bak sen arastir. 500 dolar girer. ama bence deger burada herkes oyle takiliyor. biz ezug ezug takiliyoruz iste sdfsdfsdf. zaten lens gibi atilan bisi degil. kolay kolayda kiramayiz istesekte fiyattan dolayi sdfsdf.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 senin dedigin kisilerin bi sekilde saglik sigortasi vardirki, saglik sigortalarinin cogu her yil 1 check-up, ve goz ve dis muanesini bedavaya verir. ondan herkes takiliyo. tabi burda 1500 tane farkli sigorta cesidi oldugu icin bilmiyom mesela ben o 18000 dolar sinirini fln. nese bende bakarim bi...
Öne çıkan mesajlar