zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yapman gereken fen derslerinde mi yoksa sosyal derslerdemi başarılı olduğuna karar vermek , ondan sonra ünide hangi bölümü okumak istiyorsun ona karar vereceksein .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: zgrw, 24 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: yapman gereken fen derslerinde mi yoksa sosyal derslerdemi başarılı olduğuna karar vermek , ondan sonra ünide hangi bölümü okumak istiyorsun ona karar vereceksein . Ben hiç böyle yapmadım. Mühendislik istiyodum fakat alakam yok kimya biyoloji fizikle. Fakat fen okudum, tm falan okuyup istemediğim bölüme gitmekten iyidir. Çünkü bu fen dersleri sosyal dersleri gelip geçer ama mesleğiniz kalıcıdır fenmi sosyalmi bakmayın hangi bölüm üniverstede okumak istersiniz ona bakın.[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Sensible, 24 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Türkiye'deki şuanki sistem çok hatalı. Kardeşim sanane ya ben nereyi tutturursam oraya girerim ama yoook illa engelleyecek beni milli eğitim. Annemlerin zamanında falan böyle değilmiş iki bölüm varmış edebiyat ve matematik ve kısıtlama yokmuş istediğin bölümden istediğin mesleğe girilebiliyormuş. ben de böyle düşünürdüm de, üniversiteye girince renkler belli oluyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ts seç sen..[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Infernal_Reborn, 24 Eylül 2004 21:57 tarihinde demiş ki: tmyim ve mutluyum. o ne öle bi de fizik biyoloji mi kasıcam +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: bravecik, 24 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki: fizikl kimya bioloji yi sevip sevmediine bak secicegin bolumu meslegini düşün ole direk ooo mf den heryere girilio die atlama mf ye bence ben mf ye kasamam die tm sectim mutluyum da mf secsem beceremezdim herhalde. Bi de bi tek Ankara' da mı Mf diolar her yerde Fm diolar? çok ultima oynuyoz mf falan fm dicene mf elin alışmış :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 mfyim ne kadar doru bi karar verdim bilemiyorum.. (meslek açısından)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ya dil ya TS[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 prawler diyosa seçmeyin , loser olursunuz[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 TS'de iletişim fakültesi olayı güzeldir. Ayrıca Güzel Sanatlardan Sinema-TV ye girebiliyorsunuz. Bölümler de TM,FM gibi kasmıyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya çocuğun kafasını karıştırmayın. elma, bence sen önce benim yazdığımı oku; ardından, yazdığımda da dediğim gibi bir rehber öğretmenle görüş bu konuyu. Daha sağlam bilgiler edineceğinden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ben FM'deyim, pek de memnun değilim :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 vallahi bölüm seçerken çok dikkatli davran,üstünde dur ben yd'dim lise 2'de öylesine seçtim salak gibi sonra lise son'da TM oldum şimdide matematikle boğuşuyorum :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bence tm, ben daa hazırlıgım ama secince tm sececem. E zaen bizim okulda sozel yok. fizik biyoloji de beni sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 gelipte kafami geceler boyu s....ne dayanarak diyorumki sen fen sececeksin elmacim :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Walla be nfm sececem =) en yuksek puan onda ve bende mat ve fizik kafası var ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: kavel, 25 Eylül 2004 13:09 tarihinde demiş ki: gelipte kafami geceler boyu s....ne dayanarak diyorumki sen fen sececeksin elmacim :) ehuezhuezhuzehzeu[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 rofl ki ne rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yapmak istediğin meslek çok önemli yok ben biyolojiyi sevmiyom tm ye geçiyim ama mühendis olmak istiyorum diyosan biyolojiye katlanıcaksın ki ben öle yaptım biyolojiden nefret ederim ama 2 sene boyunca o derse katlandım ama fm nin diğer derslerini çok severdim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben mesela mimarlık veya animasyon istiyorum ama oturupta fm secmiyorum. İkisini de az az alacaksın. İki kola da yayılabilrisn sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar