Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fm tm yd tercihi? liseli patiler ?

elma

Öne çıkan mesajlar

yapman gereken fen derslerinde mi yoksa sosyal derslerdemi başarılı olduğuna karar vermek , ondan sonra ünide hangi bölümü okumak istiyorsun ona karar vereceksein .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 24 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
yapman gereken fen derslerinde mi yoksa sosyal derslerdemi başarılı olduğuna karar vermek , ondan sonra ünide hangi bölümü okumak istiyorsun ona karar vereceksein .

Ben hiç böyle yapmadım. Mühendislik istiyodum fakat alakam yok kimya biyoloji fizikle. Fakat fen okudum, tm falan okuyup istemediğim bölüme gitmekten iyidir. Çünkü bu fen dersleri sosyal dersleri gelip geçer ama mesleğiniz kalıcıdır fenmi sosyalmi bakmayın hangi bölüm üniverstede okumak istersiniz ona bakın.[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 24 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
Türkiye'deki şuanki sistem çok hatalı. Kardeşim sanane ya ben nereyi tutturursam oraya girerim ama yoook illa engelleyecek beni milli eğitim. Annemlerin zamanında falan böyle değilmiş iki bölüm varmış edebiyat ve matematik ve kısıtlama yokmuş istediğin bölümden istediğin mesleğe girilebiliyormuş.

ben de böyle düşünürdüm de, üniversiteye girince renkler belli oluyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Syphex [CoH:Justice]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bravecik, 24 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
fizikl kimya bioloji yi sevip sevmediine bak secicegin bolumu meslegini düşün ole direk ooo mf den heryere girilio die atlama mf ye bence ben mf ye kasamam die tm sectim mutluyum da mf secsem beceremezdim herhalde.
Bi de bi tek Ankara' da mı Mf diolar her yerde Fm diolar?

çok ultima oynuyoz mf falan fm dicene mf elin alışmış :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

yapmak istediğin meslek çok önemli yok ben biyolojiyi sevmiyom tm ye geçiyim ama mühendis olmak istiyorum diyosan biyolojiye katlanıcaksın ki ben öle yaptım biyolojiden nefret ederim ama 2 sene boyunca o derse katlandım ama fm nin diğer derslerini çok severdim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...