elma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 merhaba. ben kadıköy anadolu lisesinde okuyorum. 2 sene hazırlık okudum ve bu sene lise 1 im. gelecek sene lise 2 olacağım ve bu nedenle bi bölüm secmeliyim. ne sececeğim hakkında ise en ufak bilgim yok. kafam karısık? lise 2 ye kadar zaman var demiştim lgs yi kazandığımda. artık bi sene sonra lise 2 olacağıma göre bi bölüm sececeğim .. bu iş nasıl oluyo . ne yapmalıyım. yani bu bölüm secme olayını yaparken neleri gözönünde bulundurayım ben?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Tabiki olmak istediğin mesleği. sakın aman ben bu derste sıkılırım şu dersi yapmam sevmiyom deme. aslında bunları demen lazım ama iki yıl bunlara katlanmazsan ömür boyu senle alakasız bi mesleğe katlanmak zorunda kalırsın. hem rehber olacak profesyonel birini bul işini hocalara bırakma //bana yada forumdan başka birinede [signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur [Bu mesaj kiddo tarafından 24 Eylül 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ilerde ne olmak istiyosun onu düsün. iyi para var diye değil severek yapabileceğin mesleği seçmeye çalış, yabancı dil ya da ts de güzel kızlar var diye gitme.. ben FM yim sosyalden annamam tembelim, her ders uyuyorum ama düzelicem işallah hehe. Bi ara bütün güzel kızlar TS de diye gitmeyi düşündüm de geleceğim daha önemli galba?? ölemi yahu?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tmyim ve mutluyum. o ne öle bi de fizik biyoloji mi kasıcam[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben hiç te öyle düşünmüyorum bben fen derslerini sosyal derslerden daha çok seviyordum ki lise 1 de fen notlarım 4.0 iken tm notlarım 3 civarı bir şeydi ama ne oldu ben tm seçtim ekonomi okuyacaktım aman onu sevmem bunu sevmem desin ama herşeyden önce mesleğini seçsin[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ileride ne olmak istiyorsan ona göre bölümünü seç. kritik bir an olacak çünkü o gün senin hayatında. tüm arkadaşların fen ya da tm seçti diye sende onlarla beraber gitme. ne istediğini sakince düşün, eğer bulamadıysan meslekler hakkında detaylı bir araştırma yap ve ona göre tercihini yap. ben fen seçtim, keşke yd seçseydim diyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 fizikl kimya bioloji yi sevip sevmediine bak secicegin bolumu meslegini düşün ole direk ooo mf den heryere girilio die atlama mf ye bence ben mf ye kasamam die tm sectim mutluyum da mf secsem beceremezdim herhalde. Bi de bi tek Ankara' da mı Mf diolar her yerde Fm diolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben fen okudum sevdiğim meslek için fakat fen dersleriyle alakam yoktu yani bu eğitim sisteminde olur böyle şeyler sen hangi mesleği istersen ona göre ver kararını [signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one [Bu mesaj evildoer tarafından 24 Eylül 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ama kiddo orta ogretim basarı puanı cok onemli ve insanın sevmedigi bir dersi basarması cok zor ayrıca benim bir cok arkadasım mf den girip de hic biyoloji, fizik yapmadan sınavdan cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Evet hatta chipe mf demiştim alay etmişti. Hain chiptek. Pipi bebe :p[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: evildoer, 24 Eylül 2004 22:00 tarihinde demiş ki: foruma yazmakta ilginç tabi bu forum fikir almak - tartısmak - iletişim kurmak için var...[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun [Bu mesaj elma tarafından 24 Eylül 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 FM okuyorum çok memnunum halimden çünkü matematiğe de fiziğe de kimyaya da ilgim var... bi de bu sene derslerdeki durumuna bakarak karar ver lise1 in başında karar verme[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: elma, 24 Eylül 2004 22:01 tarihinde demiş ki: said: evildoer, 24 Eylül 2004 22:00 tarihinde demiş ki: foruma yazmakta ilginç tabi bu forum fikir almak - tartısmak - bi iletişim kurmak için var... bende yazının tamamını sonradan okudum bize soruyo sandım ne seçsem diye nelere dikkat etsem diyomuş :)[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 dikkatli okuyalım lütfen ...[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: bravecik, 24 Eylül 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ama kiddo orta ogretim basarı puanı cok onemli ve insanın sevmedigi bir dersi basarması cok zor ayrıca benim bir cok arkadasım mf den girip de hic biyoloji, fizik yapmadan sınavdan cıktı ah işte sistemin en kazık yanı o zaten. Yani yetenek ilgi falan dinlemeden sadece derse göre süzgeç yapıyolar. Yani burda söylenecek fazla bişey yok. Mühendis olmak istiyosa mesela zaten sayısalı yapabilmesi lazım kafadan. Herhangi bi mühendislikte yeteneği vardır ama derste yapamıyodur. Orda işte kopuyoruz modern toplumdan eğitim sistemi olarak. Ah ah gençliğim...[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ya saten mühendislik isterse mf olcak ama tm de de bir çok meslek war secimde once araştırma yap bence ben mali müşavir olmak istedigim icin tm sectim iktisat yada muhasebe ve finansal yonetim okumayı dusunuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 önemli olan geleceğin sonuçta.. severek yaptığın, hergün sabahın köründe kalkıp gittiğin, gerekirse uğrunda uykunu ve evini unutabileceğin, ama hiç 'yeter yahu bu saatte bu işkence' demeyeceğin, gönlünün ve cebinin rahat olacağı bir mesleğe göre kendini yönlendirmen; yönlendiremiyorsan, ilgili şahıslarla zaman daralmadan bağlantıya geçip (rehberlik servisleri v.s.) artılarını-eksilerini, en ince ayrıntısına kadar öğrenmen ve belirlemen lazım. kızlar geçici, meslek bakidir unutma. ;) (uzun cümleleri seviyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 fm rulz :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 TS veya YD seçmeyeceğin kesin. Bu yüzden tm ile fm arasında karar kılman gerekecek. Ben fm derim fakat fm zordur sıkı çalışma gerektirir,fm bölümünden seçebileceğin meslekler harikadır çeşitlidir. Tm bölümünde de güzel şeyler var tabi bence ne olmak istediğine karar ver ona göre seç bölümünü. Her bölümden seçebileceğin meslekler farklı.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: elma, 24 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki: merhaba. 2 sene hazırlık okudum nası yaw 2 sene? kaldın mı ? ben hazırlıkta kalınmıyo diye hatırlıyorum,?[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 okulun sistemi bu 2+3 ...[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 kendine bölüm seçme, meslek seç, daha sonra da hayatının kalanı için seçtiğin bölüme katlan. yoksa herkes tm seçip laylaylom yapmak istiyor. kimse integral hastası değil.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ve konusu açılmışken, üniverste okuyunca neden mühendislik için fm seçtirdiklerini anlayacaksınız. zaten mühendislerimizin ne kadar mühendis olduğu tartışılırken "madem mühendislik kafan var, o zaman TS'den mühendis olabilirsin" denseydi halimiz harab olurdu.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: elma, 24 Eylül 2004 22:20 tarihinde demiş ki: okulun sistemi bu 2+3 ... Ana nası iş la öyle o? 2 sene ingilizce den başka bi şeyde görüosunuzdur herhalde. Yoksa o okulda okuyupta dile gitmemek ayıp olur. ben fen lisesindeyim bi sene hazırlık bile baydı hepimizi.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Türkiye'deki şuanki sistem çok hatalı. Kardeşim sanane ya ben nereyi tutturursam oraya girerim ama yoook illa engelleyecek beni milli eğitim. Annemlerin zamanında falan böyle değilmiş iki bölüm varmış edebiyat ve matematik ve kısıtlama yokmuş istediğin bölümden istediğin mesleğe girilebiliyormuş. [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 24 Eylül 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar