toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ...yapıcam da, askerlik tecil ediliyor mu bu programlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bu programların varlık sebebi senin sorduğun şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 istanbul aydın universitesini aradım sordum tezsik yaparsanız askerlik tecil edilmiyo falan dedi hatun telefonda. zaten 10k ucreti oldugu icin vazgecmistim de, havaalanına yakın diye sınavlara izmir'den gider gelirim diye dusunuyodum. ama uzaktan egitim daha iyi hem guzel de bi bolum okuycam. mezun olursak yalandan bi yuksek diplomam da olur, egitim egitimdir, ne katsak kar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yav said: bu programların varlık sebebi senin sorduğun şey =) oha bitirmiş adam topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Abi her şekilde tecil ediliyor yüksek lisans yapacaksan ve yaş sınırını aşmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Daha önce tecil ettirdin mi 2 yıllık? Eğer ettirdiysen ve o aralığın herhangi bir noktasında yükseğe başlamadıysan yaylalar. Eğer 2 yıllık o aralıktaysan ne yükseği yaparsan yap ertelerler muhtemelen. Arkadaşım tezsiz yaptı tecil ettirdi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben mesela dün okuldan çıkışımı aldım,ama yükseğe başlayacağım kesin kayıt olacağım tarih 10 eylül falan.dolayısıyla askerlikle ilgili pek bişey yapmama gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Sen öyle san asd, okuldan çıkışını aldığın gibi askeriyeye bildiriyorlar, 1 ay içerisinde falan şubeye gidip muayene olmazsan yoklama kaçağı yazılıyorsun. Askeriyeye gidip tecil ettirmen lazım askerliğini. Yükseği sıkıntısız yapabilmen için o 2 yıllık tecil hakkını kullanman gerekiyor zaten, çok uzatmadan yaptır tecilini kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 tecilli su anda. 30 kasım 2011 sevk tarihi. o zamana kadar belli olacak zaten kabul alıp alamayacagım okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Devletlerin tezsizlerine başvur diyeceğim de, onlar da çoktan belirledi sanırım alacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Basvurdum bi tane devlete. Bi tane daha bakiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 arakdaşımö melik şah da uzaktan tezsiz yapıyor hani amacı zaten askerden kaçmaktı başarılı oldu tecillemişler zaten dersleri salladığı ettiği yok eheh ben de tezsiz yl yaptım babalar gibi tecillediler aydıon üni ne yaptığının farkında değil herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Aydın Üni.de kafalar bambaşka, ama kadrosu süper ordinaryusları bile var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ahmet yesevi'ye basvurdum 2. olarak. uzaktan egitim yine. biri olmazsa digeri olur diye bekliyorum. donem fiyatı 2k bunun da. toplam da 6k odeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar