Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaktan eğitim, tezsiz yüksek lisans...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbul aydın universitesini aradım sordum tezsik yaparsanız askerlik tecil edilmiyo falan dedi hatun telefonda. zaten 10k ucreti oldugu icin vazgecmistim de, havaalanına yakın diye sınavlara izmir'den gider gelirim diye dusunuyodum.

ama uzaktan egitim daha iyi hem guzel de bi bolum okuycam. mezun olursak yalandan bi yuksek diplomam da olur, egitim egitimdir, ne katsak kar :)
Mesaj tarihi:
Daha önce tecil ettirdin mi 2 yıllık? Eğer ettirdiysen ve o aralığın herhangi bir noktasında yükseğe başlamadıysan yaylalar.

Eğer 2 yıllık o aralıktaysan ne yükseği yaparsan yap ertelerler muhtemelen. Arkadaşım tezsiz yaptı tecil ettirdi öyle.
Mesaj tarihi:
ben mesela dün okuldan çıkışımı aldım,ama yükseğe başlayacağım kesin kayıt olacağım tarih 10 eylül falan.dolayısıyla askerlikle ilgili pek bişey yapmama gerek yok :D
Mesaj tarihi:
Sen öyle san asd, okuldan çıkışını aldığın gibi askeriyeye bildiriyorlar, 1 ay içerisinde falan şubeye gidip muayene olmazsan yoklama kaçağı yazılıyorsun. Askeriyeye gidip tecil ettirmen lazım askerliğini.

Yükseği sıkıntısız yapabilmen için o 2 yıllık tecil hakkını kullanman gerekiyor zaten, çok uzatmadan yaptır tecilini kurtul.
Mesaj tarihi:
arakdaşımö melik şah da uzaktan tezsiz yapıyor

hani amacı zaten askerden kaçmaktı başarılı oldu tecillemişler zaten dersleri salladığı ettiği yok eheh

ben de tezsiz yl yaptım babalar gibi tecillediler

aydıon üni ne yaptığının farkında değil herhalde lol
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...