sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 server list cikarmio yaf..[hline].>.>.sLøg.<.<.
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 eft.. lobby göçmüş.. neyse sala sonra yaparıs[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: bravecik, 29 Kasım 2002 23:27 tarihinde demiş ki: ok nese ben bıraktım ceksin bi min gerekenner ne oyun icin benim makine kaldırır işallah aslında 5 mb yi kaldırır herhalde ama benim makinenin saı solu belli olmuo :) ya tahminimce en düşük ayarda p200 de çalır.. (müzik kasar bleki) config de andvanced de buffer ı 3 yatım fps 1 oldu.. (gforce 4) ama tamhinimce oyun deil driverla ve ekran kartıyla alakalıydı :) worms gibi düşün o pek sistem istemezdi ki bu daha "hafif" bir oyun[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 sanırım oynıyamicam.. server list i almıo çünkü...[hline].>.>.sLøg.<.<.
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 benim makine p III 450 nividia riva tnt 2 ekran kartı vs vs bu aksama kadar asus 50x max cd rom da wardı ama artık calısmıo :lol:
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ya bunun uzantısı rar nası kurcam ben bu aleti?
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 aha winrar ı ckeiom işallah olur bunna
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 up..[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
Mix Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 64k kabloyum 2 3kisiyi lagsiz kaldirdim:) bi program var server acmak icin sizde onumu kullaniyosunuz? bide ben millete ipmi vermeden oynayamazmiyiz?[hline]
lochaber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 sen optionsdan interneti sec oyunu ac lobby acıksa onlar direk ipsiz girer[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bir daha server açan var mı? :) yeni keşfettim :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Öne çıkan mesajlar