sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 server list cikarmio yaf..[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 eft.. lobby göçmüş.. neyse sala sonra yaparıs[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: bravecik, 29 Kasım 2002 23:27 tarihinde demiş ki: ok nese ben bıraktım ceksin bi min gerekenner ne oyun icin benim makine kaldırır işallah aslında 5 mb yi kaldırır herhalde ama benim makinenin saı solu belli olmuo :) ya tahminimce en düşük ayarda p200 de çalır.. (müzik kasar bleki) config de andvanced de buffer ı 3 yatım fps 1 oldu.. (gforce 4) ama tamhinimce oyun deil driverla ve ekran kartıyla alakalıydı :) worms gibi düşün o pek sistem istemezdi ki bu daha "hafif" bir oyun[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 sanırım oynıyamicam.. server list i almıo çünkü...[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 benim makine p III 450 nividia riva tnt 2 ekran kartı vs vs bu aksama kadar asus 50x max cd rom da wardı ama artık calısmıo :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ya bunun uzantısı rar nası kurcam ben bu aleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 aha winrar ı ckeiom işallah olur bunna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 up..[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 64k kabloyum 2 3kisiyi lagsiz kaldirdim:) bi program var server acmak icin sizde onumu kullaniyosunuz? bide ben millete ipmi vermeden oynayamazmiyiz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 sen optionsdan interneti sec oyunu ac lobby acıksa onlar direk ipsiz girer[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bir daha server açan var mı? :) yeni keşfettim :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar