lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 peki şimdi?[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 arkadaşlar 2 kişiden fazla oynarsanız pingler coşuyor ve oynayamıyorsunuz connection problemlar ortaya çıkıyor upload u yüksek bi şahısın denemesi lazım server açmayı mesela Draven efendi :) eheh[hline]Sil sil çekinme
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 e bi server açıp oynayalım[hline]karga [tzar's] theurgist of tzar's
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 2 kiiydik error geldi enrando 1000000bin kere tmm tmm tmm diorum windows anlamıyor.. tekrar tekrar souryor ve ben monitöre 100N lik ir kuvvet yolluyorum... sonrada reset tuşuna 5N lik bitane...[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Hepsi çok fizik çalışmaktan oluyo biraz ara ver düzelir :p[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ardet .. sen bohamir i tanıyonmu? bu gidişle sünger parankiması fln taktırcam alete..hem ısınmayıda önliycek.. off hkakaten ne bu hlaim ya [Bu mesaj lochaber tarafından 29 Kasım 2002 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Ustume cullanmayın ama bisi sorcam Soldat ne? :lol:
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: lochaber, 29 Kasım 2002 23:11 tarihinde demiş ki: ardet .. sen bohamir i tanıyonmu? Eğer doğru yazdıysan hayır tanımıyorum[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: bravecik, 29 Kasım 2002 23:12 tarihinde demiş ki: Ustume cullanmayın ama bisi sorcam Soldat ne? :lol: Conter strike yada team fortress tarzında worms gibi yorumlayabiliriz[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 soldatr zevkli bi oyun worms a benzetilebili.. eger fiikir oş geldiyse agbandonware sitelerinden çekebilirsin.. muddan bi arkadaşda.. ardet.. senmisin die mrk ettim :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 loc oynayak mi?? ben megagames den çekmi$tim.... [hline].>.>.sLøg.<.<. [Bu mesaj sLog tarafından 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 bu arada sadece online mı oynanıo oyun?
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: sLog, 29 Kasım 2002 23:16 tarihinde demiş ki: loc oynayak mi?? ben megagames den çekmi$tim.... [hline].>.>.sLøg.<.<. [Bu mesaj sLog tarafından 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Loc ne? Ne kadar gorgusuzum :)
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 oke slog 5 dakka bekle dur siteyi soyliyim http://home.t-online.de/home/Heiko2323/soldat105b.rar http://soldat.cyberion.pl/soldat105b-patch.rar oyunu kur sonra patch i üstüne at [Bu mesaj lochaber tarafından 29 Kasım 2002 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: bravecik, 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde demiş ki: bu arada sadece online mı oynanıo oyun? Hayır single playerde oynayabilirsin botları var[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche
sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ok ben açıom sen gelirsin...[hline].>.>.sLøg.<.<.
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 slog gel hadi adı pepelek 3 kişilik aciyom..[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ok ben geliyom[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 yer aç belki ardeth yada bravecik de gelir..[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Ben bu saatten sonra oynasam oynasam robin hüd oynarım ama onuda oynamıcam nası ols siz takılın[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 abi options dan internete ayarladın demi?..gözükmüyo...[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ok.. bi ara sende crimsonland varsa onuda bi yere upload edersen yada bildiin linki varsa yada icqdan atarsan çook berhudar olurum :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ben açıyom gelen gelsin 3 kişilik adı pepelek[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ok nese ben bıraktım ceksin bi min gerekenner ne oyun icin benim makine kaldırır işallah aslında 5 mb yi kaldırır herhalde ama benim makinenin saı solu belli olmuo :)
Öne çıkan mesajlar