Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soldat Oynayalım !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar 2 kişiden fazla oynarsanız pingler coşuyor ve oynayamıyorsunuz connection problemlar ortaya çıkıyor
upload u yüksek bi şahısın denemesi lazım server açmayı
mesela Draven efendi :) eheh[hline]Sil sil çekinme
Mesaj tarihi:
2 kiiydik error geldi enrando 1000000bin kere tmm tmm tmm diorum windows anlamıyor..
tekrar tekrar souryor ve ben monitöre 100N lik ir kuvvet yolluyorum... sonrada reset tuşuna 5N lik bitane...[hline]"Endless Stairs A guiding Light
It seems to Shine Bright but Its Cold
Wicked signs will mark away
mark away!"
Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
Mesaj tarihi:
Hepsi çok fizik çalışmaktan oluyo biraz ara ver düzelir :p[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar''
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ardet ..
sen bohamir i tanıyonmu?
bu gidişle sünger parankiması fln taktırcam alete..hem ısınmayıda önliycek..
off
hkakaten ne bu hlaim ya

[Bu mesaj lochaber tarafından 29 Kasım 2002 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
lochaber, 29 Kasım 2002 23:11 tarihinde demiş ki:
ardet ..
sen bohamir i tanıyonmu?

Eğer doğru yazdıysan hayır tanımıyorum[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar''
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 29 Kasım 2002 23:12 tarihinde demiş ki:
Ustume cullanmayın ama bisi sorcam Soldat ne? :lol:

Conter strike yada team fortress tarzında worms gibi yorumlayabiliriz[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar''
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
loc oynayak mi??

ben megagames den çekmi$tim....

[hline].>.>.sLøg.<.<.

[Bu mesaj sLog tarafından 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sLog, 29 Kasım 2002 23:16 tarihinde demiş ki:
loc oynayak mi??

ben megagames den çekmi$tim....

[hline].>.>.sLøg.<.<.

[Bu mesaj sLog tarafından 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Loc ne? Ne kadar gorgusuzum :)
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde demiş ki:
bu arada sadece online mı oynanıo oyun?

Hayır single playerde oynayabilirsin botları var[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar''
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Ben bu saatten sonra oynasam oynasam robin hüd oynarım ama onuda oynamıcam nası ols siz takılın[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar''
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ok nese ben bıraktım ceksin bi min gerekenner ne oyun icin benim makine kaldırır işallah aslında 5 mb yi kaldırır herhalde ama benim makinenin saı solu belli olmuo :)
  • Yeni Oluştur...