lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 peki şimdi?[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 arkadaşlar 2 kişiden fazla oynarsanız pingler coşuyor ve oynayamıyorsunuz connection problemlar ortaya çıkıyor upload u yüksek bi şahısın denemesi lazım server açmayı mesela Draven efendi :) eheh[hline]Sil sil çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 e bi server açıp oynayalım[hline]karga [tzar's] theurgist of tzar's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 2 kiiydik error geldi enrando 1000000bin kere tmm tmm tmm diorum windows anlamıyor.. tekrar tekrar souryor ve ben monitöre 100N lik ir kuvvet yolluyorum... sonrada reset tuşuna 5N lik bitane...[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Hepsi çok fizik çalışmaktan oluyo biraz ara ver düzelir :p[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ardet .. sen bohamir i tanıyonmu? bu gidişle sünger parankiması fln taktırcam alete..hem ısınmayıda önliycek.. off hkakaten ne bu hlaim ya [Bu mesaj lochaber tarafından 29 Kasım 2002 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Ustume cullanmayın ama bisi sorcam Soldat ne? :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: lochaber, 29 Kasım 2002 23:11 tarihinde demiş ki: ardet .. sen bohamir i tanıyonmu? Eğer doğru yazdıysan hayır tanımıyorum[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: bravecik, 29 Kasım 2002 23:12 tarihinde demiş ki: Ustume cullanmayın ama bisi sorcam Soldat ne? :lol: Conter strike yada team fortress tarzında worms gibi yorumlayabiliriz[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 soldatr zevkli bi oyun worms a benzetilebili.. eger fiikir oş geldiyse agbandonware sitelerinden çekebilirsin.. muddan bi arkadaşda.. ardet.. senmisin die mrk ettim :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 sitesi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 loc oynayak mi?? ben megagames den çekmi$tim.... [hline].>.>.sLøg.<.<. [Bu mesaj sLog tarafından 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 bu arada sadece online mı oynanıo oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: sLog, 29 Kasım 2002 23:16 tarihinde demiş ki: loc oynayak mi?? ben megagames den çekmi$tim.... [hline].>.>.sLøg.<.<. [Bu mesaj sLog tarafından 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Loc ne? Ne kadar gorgusuzum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 oke slog 5 dakka bekle dur siteyi soyliyim http://home.t-online.de/home/Heiko2323/soldat105b.rar http://soldat.cyberion.pl/soldat105b-patch.rar oyunu kur sonra patch i üstüne at [Bu mesaj lochaber tarafından 29 Kasım 2002 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 said: bravecik, 29 Kasım 2002 23:17 tarihinde demiş ki: bu arada sadece online mı oynanıo oyun? Hayır single playerde oynayabilirsin botları var[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ok ben açıom sen gelirsin...[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 slog gel hadi adı pepelek 3 kişilik aciyom..[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ok ben geliyom[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 yer aç belki ardeth yada bravecik de gelir..[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Ben bu saatten sonra oynasam oynasam robin hüd oynarım ama onuda oynamıcam nası ols siz takılın[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 abi options dan internete ayarladın demi?..gözükmüyo...[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ok.. bi ara sende crimsonland varsa onuda bi yere upload edersen yada bildiin linki varsa yada icqdan atarsan çook berhudar olurum :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ben açıyom gelen gelsin 3 kişilik adı pepelek[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ok nese ben bıraktım ceksin bi min gerekenner ne oyun icin benim makine kaldırır işallah aslında 5 mb yi kaldırır herhalde ama benim makinenin saı solu belli olmuo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar