Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 evet ne dersini akşam 23:00 gibi yani 30dk sora falan iyi makine ve kablo bağlantısı olan açar server'ı =o= koyar ismini gireriz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 bende öle dedim zati:) neyse görür elbet birileri[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 walla yeni indiriom o zaman hazir olursa girerim... öretirsiniz banada:P[hline] ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum....
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 uykunuz kaçtı galba eheh[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 gelirin ben de ..[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc.
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 %88 gelecem sanirim... bana neyin nasil olcaini buraya yazarmısınız...[hline] ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum....
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 ee açalım artık[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 sanırım anladım ayarlarımıda yaptım biri açsın bakam:P[hline] ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum....
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 açıyorum server adı arcane[hline]Sil sil çekinme
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 biliorum salağım ama(nie salağım ki) orda refresh yapınca mı arcane çıkcak... buldum ama girmio:P [hline].>.>.sLøg.<.<. [Bu mesaj sLog tarafından 28 Kasım 2002 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 girmeye çalılşşıom accces violation at adress 00182312 in module soldat eze read of adres fffffff böle bişi çıkıyo napmam lazım yardım[hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 imdaaaaaaaaaak!!![hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha.
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 abi ip ni vermiycnem ibize?[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
Simofle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 yok beyler oynanmiyor bu pinglerle[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 eveeeeet ip ne??[hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha.
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 sallaya buldum :) neyse son 1 dakkada giridm[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 herhangi biri gelsin serveradı 1v1 pepelek olcak[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 açtı mve göçtü :( herkes 5b yi kullanıyo dmei? (2.05b mi ne([hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 $ahsen benim öle zati bi ben girdim server ina bi anda gitti....[hline].>.>.sLøg.<.<.
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 loc bide ben deniyim mi belki bende bi$iler olur[hline].>.>.sLøg.<.<.
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 gene gitit :([hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! sen açsana bi kere? [Bu mesaj lochaber tarafından 28 Kasım 2002 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 açtım 2 kişilik ama 1/1 dio bu ben ona kıl kaptım...[hline].>.>.sLøg.<.<.
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 hmm.. neyse sall ya yarın yapalım.. hehe neyse.. jedidakilerin öcünü alıyorum böylece[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
Öne çıkan mesajlar