Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 evet ne dersini akşam 23:00 gibi yani 30dk sora falan iyi makine ve kablo bağlantısı olan açar server'ı =o= koyar ismini gireriz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 bende öle dedim zati:) neyse görür elbet birileri[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 walla yeni indiriom o zaman hazir olursa girerim... öretirsiniz banada:P[hline] ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 bende varım[hline]Sil sil çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 uykunuz kaçtı galba eheh[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 gelirin ben de ..[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 %88 gelecem sanirim... bana neyin nasil olcaini buraya yazarmısınız...[hline] ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 ee açalım artık[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 sanırım anladım ayarlarımıda yaptım biri açsın bakam:P[hline] ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 açıyorum server adı arcane[hline]Sil sil çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 biliorum salağım ama(nie salağım ki) orda refresh yapınca mı arcane çıkcak... buldum ama girmio:P [hline].>.>.sLøg.<.<. [Bu mesaj sLog tarafından 28 Kasım 2002 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 girmeye çalılşşıom accces violation at adress 00182312 in module soldat eze read of adres fffffff böle bişi çıkıyo napmam lazım yardım[hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 imdaaaaaaaaaak!!![hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 abi ip ni vermiycnem ibize?[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 yok beyler oynanmiyor bu pinglerle[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 eveeeeet ip ne??[hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 sallaya buldum :) neyse son 1 dakkada giridm[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 herhangi biri gelsin serveradı 1v1 pepelek olcak[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 açtı mve göçtü :( herkes 5b yi kullanıyo dmei? (2.05b mi ne([hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 $ahsen benim öle zati bi ben girdim server ina bi anda gitti....[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 loc bide ben deniyim mi belki bende bi$iler olur[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 gene gitit :([hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! sen açsana bi kere? [Bu mesaj lochaber tarafından 28 Kasım 2002 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 açtım 2 kişilik ama 1/1 dio bu ben ona kıl kaptım...[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 hmm.. neyse sall ya yarın yapalım.. hehe neyse.. jedidakilerin öcünü alıyorum böylece[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 suan oynamak isteyen varmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar