paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Selam, ttnet'e gıcıklığımdan dolayı evdeki sabit telefonu ve adsl'i kapattırdım. 3G usb modemi gerekli olan bilgisayara bağlayıp kullanıyorum. Apple TV 2 hediye geldi. Kendileri de internete erişmek istiyor kurulum için. Mevcut 3G USB modem ile bunu başarabilme şansım var mı? Var ise nasıl =) Elimdekiler: Desktop Asus netbook Linksys WAG54GP2 adsl modem (router özelliği var sanırım) Vodafone 3g usb modem 3G uyumlu USB'li router almak istemiyorum ama beceremezsem sanırım onu almak zorunda kalacağım. Saygılar.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 'ağ ve paylaşım merkezinden giripte yeni ağ kur'u seçip internet bağlatısını paylaştırma seçeneğini seçebilirsin. ben yurttayken iphone'um için kablolu interneti direk bole yaparak wireless a çeviriyodum. 3g modemden gelen interneti yapabilirmisin bilmiorm ama.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Laptopın wireless kartı uyumluysa -vereceğim sitede supported listesine bakabilirsin- şurdaki programı yükleyerek 3g bağlantını wireless olarak dağıtabilirsin paramecium bey. Wireless işini görür mü ama bilmem.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Selam, Kurulum şu şekilde: - 3G usb modem desktop'a bağlı - desktop kablo ile Linksys modeme bağlı. - modem üstünden kablosuz ağ kurulumu yaptım, şifreledim. - apple tv ağı buldu ve bağlandı ! apple tv bu ağ üstünden internete erişemedi :( Acaba modemi ayarlardan gateway yerine router olarak mı tanımlamam icap eder? Xp pro kullanıyorum bu arada. Saygılar.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 benim dediğim olay xp'de yok ama. vista ve win7 de var.
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Hazır 3g konusu ben de sorayım. Bende bir lg ks20 var winmo 6.0 var ve 3g paketim var. Bunu herhangi bir şekilde laptoptan bağlanmak için kullanabilirmiyim
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Connectify adli ucretsiz bir program var onla bilgisayarinin LAN , 3g ivir zivirdan gelen tum internetini wireless olarak hop diye paylasabiliyorsun. Yillardir kullaniyorum tavsiye ederim pek cok.
Öne çıkan mesajlar