Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bi bok vermiyolar. milestonelar gerekli silahları getiriyor untradable olarak o kadar. bi de bugün bizim clan + 2 merc, faceplant + 3 mercle maç yaptı yendik. maç sonunda FACEPLANT AGILLI OLSUN AGILLI dedim geyiğine adamlar ana avrat küfrettiler. başkasının bilmemnesiyle gerdeğe giriyomuşum da anlayamadım yani onlarda da rokstanski gibi çok kral mercler vardı :/ hadi bizim clandan çok iş yapamayan adamlara bu lafı söyleseler anlarım da 2 harita oynandı ikisinde de onların medic'ine 15-20 puan fark attım en azından ve bi ton battle medic olayım oldu. übersawla über alıp 4-5 kez açtım falan. BEN BUNU HAKETMEDİM böhüehüeühhühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ana avrat küfrediyolar çünkü yaş 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Forex said: Ana avrat küfrediyolar çünkü yaş 15 talihsiz açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar