jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 profiterol süperdir haklısın da senede 1 gitmeye başladım el yakıyo felaket :P yanında bi de rüya sineması vardır auhau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kafeyle kahvenin ne farkı var canım. :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 O uzaylıların yanından geçerken sırıtmıştım bunlara dönüp herif " gülmeyin s...erim "demişti yaaa.. Bide Lades rules hem ucuz hem mükemmel yağda tavukları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Nerde bu Lades?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Boojack, 08 August 2003 13:21 tarihinde demiş ki: O uzaylıların yanından geçerken sırıtmıştım bunlara dönüp herif " gülmeyin s...erim "demişti yaaa.. Bide Lades rules hem ucuz hem mükemmel yağda tavukları.. zuhahuauha küfürcü uzaylı eheah lades nerde harbiden[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abi kimse limonlu bahçeyi (bu muydu ismi yaa?) yazmamış çok süfer ortam. ama birazcık pahalı. ehem.. nası desem.. bi limonata 7.5milyon (cuk). ama öle 2 kişi gidildiği takdirde verilen paranın karşılığı çok güzel alınıyo ortamdan.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Boojack, 08 August 2003 13:21 tarihinde demiş ki: O uzaylıların yanından geçerken sırıtmıştım bunlara dönüp herif " gülmeyin s...erim "demişti yaaa.. Bide Lades rules hem ucuz hem mükemmel yağda tavukları.. HHAHAHAHAHAh 2 hafta önce fln sanırım bi gazetede okudum, yurdum insanı onlara taş atıyomuş. =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 atılgandan çizgiroman almadan istiklalin tadı çıkmaz,punisher tavsiyem,dünyayı kurtaran adam posteri almıştım duruyo duvarımda alın sizde tavsiye ederim[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Madem bu kadar güzel, şuranın yerini de tarif etseydin. Limonata yerine su içeriz. :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Duke_Guybrush, 08 August 2003 17:45 tarihinde demiş ki: abi kimse limonlu bahçeyi (bu muydu ismi yaa?) yazmamış çok süfer ortam. ama birazcık pahalı. ehem.. nası desem.. bi limonata 7.5milyon (cuk). ama öle 2 kişi gidildiği takdirde verilen paranın karşılığı çok güzel alınıyo ortamdan. bizim okulun altındadır kendisi .. ortamının süper olduğunu duymuştum ama fiyatları öğrenince adımımı atmadım tabe :P pasajları saymayı unutmuşum .. en çok atlasla onun karşısındaki halep pasajına takılınır atlasın üst katında biraz giyim miyim vardır alt katta da ilginç bikaç dükkanla orijinal müzik cdcisi ve posterci vardır (benim south park posterlerimi aldığım yer euha) halep pasajında da kaydadeğer bikaç giyim dükkanıyla pasajın sonunda rozetçi liman vardır öyle işte ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 09 August 2003 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 up!! edilesi, çok bakir kalmış, daha çoook iş çıkacak bi topic.. ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Taxim Rulaz[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 benm favorilerime gelince; bambi'den pide içi tereyağlı kaşarlı kokoreç burger king'in yanındaki son büfenin hamburgeri hayri usta'nın dürümleri, künefesi -ufo'nun sokağının sonundan önce sola sonra sağa- yeşilçam sokakta cafemsi -terası da çok güseldi yazın, kışlık ortamı daha bi güsel- orta kahve de iyi ama ortam biras soğuk bursa iskender'in mükemmel iskenderi 6mil 'du heralde cumartesi geceleri ucuz bira+güsel ortam+iyi müzik için arka sokak atlas'ın karşısındaki pasajda beyoğlu sineması[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 evet biraz güncelleyelim bari mekanları şimdi kasımda patlayan ingiliz konsolosluğunun karşısındaki caddede karadeniz pidecisi vardır gerek pideleri gerek ev yemekleriyle hem süper lezzetli hem de fazla para vermeden güzel güzel doyarsınız başka başka heh şampiyonun olduğu pasajdan dümdüz ileri gidin sola sapın en meşhur turşuculardan birine rastlayacaksınız turşu suyu kesinlikle tavsiye edilir ordan için[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=87267[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: jankis, 24 Eylül 2004 16:11 tarihinde demiş ki: şimdi kasımda patlayan ingiliz konsolosluğunun karşısındaki caddede karadeniz pidecisi vardır Abim doğru söyler. Zaten bizim okulun mekanı oldu orası, kumanda sürekli bizim liselilerde :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hmm ehe.. yemek için: bambi, halk döner(tam ekmek filan, güzel oluyor, öğrenciye göre), bereket, mangal keyfi(dürümcü, yeşilçam sineması'nın sokağından giriyorsunuz, sonra oradan craft'ın sokağa dönüyorsunuz, oralarda), hayri usta(yine dürümcü, duymuşsunuzdur mutlaka) içki için(alkollü, alkolsüz): bu konuda biraz bağımlı takılıyorum. yani gittiğim yere sürekli gidiyorum. yaklaşık 6-7 aydır craft ve pulp'ın(gandalf vardı eskiden orada) oralardaki tavan arası diye bi yere gidiyorum. burası kafe-bar karışımı bir yer olduğu için, genelde öğleni akşama bağlıyorum.. gece ise: craft, akdeniz, bazen robin hood, exit, arsen lüpen arada, çok nadir kırkbeşlik(anasının nikahında be kardeşim ehe), katharsis arada sapıttığımızda, bronx yine sapıttığımzda, ex-bronx.. bunlar dışında da gittiğim yerler vardır ama, 1 veya 2 kez varolmuşumdur heralde oralarda.. alkolsüz olarak, geçen sene el değiştirine kadar ortakahve'ye çok giderdim. sonra klan'a gitmeye başladım.. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 24 Eylül 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 İstiklal Caddesi'ndeki o uzaylının müdavimiyiz arkadaşlarca. Adam bizi her gördüğünde dayanamayıp sarılıyor. Selamı hiç aksatmıyor falan... Kanka olduk yıllardır.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 adam değildir o, ehe.. sokak çocukları'nı çalıştırıyorlar o işte. kaç kişi olduğunu bilmiyorum ama tek kişi diyorlar. yani hep aynı kişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Jhengie, 24 Eylül 2004 16:11 tarihinde demiş ki: bambi'den pide içi tereyağlı kaşarlı kokoreç tıek gecerim ve bazı arklar sevmemeiş olsada gs basktebol okulumu ne var,onun karşısdnda mercan ocakbaşında ÇÖP ŞİŞ yiyn,deneyin,ucuz,inanlmz doyurucu.[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
impaled Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Yemek denince kızılkayalrdaki hamburger , şampiyon, bilmiyorum abes gelebilir ama borsada ii dir. Her nekadar pahalıda olsa. İçmek için ise Başta karavan olmak üzere sahibinin sesi beşı çeker. Eğer hatunu alıp gideceksen mest iyidir. Cafe oratmı olarakda leman kültür bide yeşilçam iyiler içinde gelir. I love istiklal. Harbiden. Tinercisine, serserilerilerine ve de travestilerine rağmen istiklalden kopamıyosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu rada afacan ev yemjkelride iyidr gecen ev yemeği değilde kaşarlı iskender kebap yedim,başarılıydı zytinyağlılarını deneyin derim...[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Kendercik, 24 Eylül 2004 21:24 tarihinde demiş ki: İstiklal Caddesi'ndeki o uzaylının müdavimiyiz arkadaşlarca. Adam bizi her gördüğünde dayanamayıp sarılıyor. Selamı hiç aksatmıyor falan... Kanka olduk yıllardır. budur iste! uzaylinin yanindan gecerken sarilacaksin, merabani eksik etmeyeceksin[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ha bu arada, aralarda kalmış, pek bilinmeyen çok süper yerler var. adını hatırlamadıgım öyle çok yere girip çıktım. taksim'i, beyoğlu'nu araştırmak gerekir biraz. hakkaten çok güzel yerler bulabilirsiniz 1-2 gününüzü bu araştırma işine verirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tabii o aralardaki mekanlari arastiracam derken dikkatli olacaksin ilk kerane tatlicisini gordugunde guzergah degistireceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar