Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklal'e takılanlar...

can

Öne çıkan mesajlar

said:
Boojack, 08 August 2003 13:21 tarihinde demiş ki:
O uzaylıların yanından geçerken sırıtmıştım bunlara dönüp herif " gülmeyin s...erim "demişti yaaa..
Bide Lades rules hem ucuz hem mükemmel yağda tavukları..

zuhahuauha küfürcü uzaylı eheah

lades nerde harbiden[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 08 August 2003 13:21 tarihinde demiş ki:
O uzaylıların yanından geçerken sırıtmıştım bunlara dönüp herif " gülmeyin s...erim "demişti yaaa..
Bide Lades rules hem ucuz hem mükemmel yağda tavukları..

HHAHAHAHAHAh
2 hafta önce fln sanırım bi gazetede okudum, yurdum insanı onlara taş atıyomuş. =)[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 08 August 2003 17:45 tarihinde demiş ki:
abi kimse limonlu bahçeyi (bu muydu ismi yaa?) yazmamış çok süfer ortam. ama birazcık pahalı. ehem.. nası desem.. bi limonata 7.5milyon (cuk). ama öle 2 kişi gidildiği takdirde verilen paranın karşılığı çok güzel alınıyo ortamdan.

bizim okulun altındadır kendisi ..
ortamının süper olduğunu duymuştum ama fiyatları öğrenince adımımı atmadım tabe :P

pasajları saymayı unutmuşum ..
en çok atlasla onun karşısındaki halep pasajına takılınır
atlasın üst katında biraz giyim miyim vardır alt katta da ilginç bikaç dükkanla orijinal müzik cdcisi ve posterci vardır (benim south park posterlerimi aldığım yer euha)

halep pasajında da kaydadeğer bikaç giyim dükkanıyla pasajın sonunda rozetçi liman vardır

öyle işte ..[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

[Bu mesaj jankis tarafından 09 August 2003 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
benm favorilerime gelince;

bambi'den pide içi tereyağlı kaşarlı kokoreç
burger king'in yanındaki son büfenin hamburgeri
hayri usta'nın dürümleri, künefesi -ufo'nun sokağının sonundan önce sola sonra sağa-
yeşilçam sokakta cafemsi -terası da çok güseldi yazın, kışlık ortamı daha bi güsel-
orta kahve de iyi ama ortam biras soğuk
bursa iskender'in mükemmel iskenderi 6mil 'du heralde
cumartesi geceleri ucuz bira+güsel ortam+iyi müzik için arka sokak
atlas'ın karşısındaki pasajda beyoğlu sineması[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

evet biraz güncelleyelim bari mekanları

şimdi kasımda patlayan ingiliz konsolosluğunun karşısındaki caddede karadeniz pidecisi vardır
gerek pideleri gerek ev yemekleriyle hem süper lezzetli hem de fazla para vermeden güzel güzel doyarsınız

başka başka heh şampiyonun olduğu pasajdan dümdüz ileri gidin sola sapın en meşhur turşuculardan birine rastlayacaksınız
turşu suyu kesinlikle tavsiye edilir ordan için[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 24 Eylül 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
şimdi kasımda patlayan ingiliz konsolosluğunun karşısındaki caddede karadeniz pidecisi vardır

Abim doğru söyler.
Zaten bizim okulun mekanı oldu orası, kumanda sürekli bizim liselilerde :)[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ehe..
yemek için: bambi, halk döner(tam ekmek filan, güzel oluyor, öğrenciye göre), bereket, mangal keyfi(dürümcü, yeşilçam sineması'nın sokağından giriyorsunuz, sonra oradan craft'ın sokağa dönüyorsunuz, oralarda), hayri usta(yine dürümcü, duymuşsunuzdur mutlaka)

içki için(alkollü, alkolsüz): bu konuda biraz bağımlı takılıyorum. yani gittiğim yere sürekli gidiyorum. yaklaşık 6-7 aydır craft ve pulp'ın(gandalf vardı eskiden orada) oralardaki tavan arası diye bi yere gidiyorum. burası kafe-bar karışımı bir yer olduğu için, genelde öğleni akşama bağlıyorum..

gece ise:
craft, akdeniz, bazen robin hood, exit, arsen lüpen arada, çok nadir kırkbeşlik(anasının nikahında be kardeşim ehe), katharsis arada sapıttığımızda, bronx yine sapıttığımzda, ex-bronx..
bunlar dışında da gittiğim yerler vardır ama, 1 veya 2 kez varolmuşumdur heralde oralarda..

alkolsüz olarak, geçen sene el değiştirine kadar ortakahve'ye çok giderdim. sonra klan'a gitmeye başladım..

[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 24 Eylül 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jhengie, 24 Eylül 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
bambi'den pide içi tereyağlı kaşarlı kokoreç

tıek gecerim

ve bazı arklar sevmemeiş olsada gs basktebol okulumu ne var,onun karşısdnda mercan ocakbaşında ÇÖP ŞİŞ yiyn,deneyin,ucuz,inanlmz doyurucu.[signature][hline]friend is a four letter word...
Sosyal ağlarda paylaş

Yemek denince kızılkayalrdaki hamburger , şampiyon, bilmiyorum abes gelebilir ama borsada ii dir. Her nekadar pahalıda olsa. İçmek için ise Başta karavan olmak üzere sahibinin sesi beşı çeker. Eğer hatunu alıp gideceksen mest iyidir. Cafe oratmı olarakda leman kültür bide yeşilçam iyiler içinde gelir. I love istiklal. Harbiden. Tinercisine, serserilerilerine ve de travestilerine rağmen istiklalden kopamıyosun.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 24 Eylül 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
İstiklal Caddesi'ndeki o uzaylının müdavimiyiz arkadaşlarca. Adam bizi her gördüğünde dayanamayıp sarılıyor. Selamı hiç aksatmıyor falan... Kanka olduk yıllardır.

budur iste! uzaylinin yanindan gecerken sarilacaksin, merabani eksik etmeyeceksin[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...