DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 kal'lı arkadaşlara sesleniyorum. fight club(türkçe) kitabını bi türlü bulamıyorum basımı bitmiş olduğundan.okulda bana bi süreliğine ödünç verebilecek ya da satabilecek varsa gözlerinden öperim veya karşılığında bişeyler yaparım.[hline]get bored..i wish for a real one. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 dragonlance kitapları var olur mu ? eheh[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 son bi up..son bi ümit :)[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bu son walla :p[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 okullar kapanmadan önce bi up daha :-D not: spectator'a ilgisi için çok teşekkür[hline]get bored.. icq: 67083813 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.