Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey warhammer severler! Bir göz atın şu konuya


ornekkim

Öne çıkan mesajlar

Efenim trial olarak oyunu indirdim. Uzun süredir kendime hareketli bi mmo arıyordum, aradığım kanı buldum diye düşündüm. Özellikle pvp ile level atlama olayı beni benden aldı.

Ancak oyuna girdiğimde şok oldum. Böyle bi hayal kırıklığı ile sövmeye başladım. Oyunda npc lerden başka birşey göremedim :D

Acaba trial olarak oynayanlara ayrı bi dünya mı açıyorlar? Öyle savaş alanı falanda yoktu ortada. Paso npc dövdüm durdum. Zaten 3. dk da beyin iflas etti ve direk oyundan çıktım.

Bana şöyle bi ayrıntılı anlatın oyunu arkadaşlar. Ne yapacağım? Nasıl yapacağım? Lotro gibi görev kasacaksak baştan söyleyin ortamı terkedeyim. Saatlerimi ayıramam ben zottirikten bi oyuna :D Öyle çok mmo deneyimimde yok benim. Çook küçükken KO oynamıştım. Şöyle bi altı sene evvel. Ondan az cahilim yani.

Neyse. Ayrıntılı anlatımlarınızı bekliyorum warhammer severler. Ha birde trial deki kısıtlamalar falan neler onlarada azıcık deyiniverin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca toplam 4 tier var sc ve rvr ile level kasabilirsin oyun zaten pve değil.tier 1 i trial olarak oynayabilirsin.t2 de t1 kadar insan bulamayacaksın ancak t3 ve t4 de genel olarak serverlarda populasyon iyi.Şu aralark arakter kasanlar rat farm olayındalar ama her tierı rr kasarak atlaman t4 de işini kolaylaştırır.Oyun birçok karakter için tek kişi roam oyun değildir tavsiyem iyi bir guild bulman:)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...