BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Monitörüm biliğin titriyor, açıp kapatıyorum gidiyor sorna geri geliyor buna neler neden oaliblir? internette adam akıloı bilgi bulamadım da, kabloysa kabloyu dğeiştireceğim, daha önce hiç böyle olmamıştı bu arada şu bilgileri de vereyim; monitör diz üstü bilgisayarıma bağlı, optimum teknolojili nvidia ekran kartı var ki bu "acaba?" dediğim noktalardan biri, nvidia ekran kartıyla intlin ekran kartının çakışması vs mi var acaba diyorum sevise götürmeme gerek var mı yoksa bilmediğim başka bir şey mi var?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 monitör kaç hz de çalışıyor titrerken
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 benim monitorde siyah ekranlarda dalgalanıyor genelde düşük performansta çalışırken daha çok oluyor voltajdan falan galiba
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Fistan said: monitör kaç hz de çalışıyor titrerken 60 Hz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok yükseltemiyorum ama mesela şu anda yok.. kabloyu değiştirmeyede çooook üşeniyorum hoş aynı şekilde güç kablosunu değiştirmiştim geçenlerde demekki vga kablonu da değişmesi gerekecek :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 şu sorun bir türlü çözülemedi gitti çift ekran kartı var diye mi yapıyor diye arandım bulamadım.. yok mu bu tarz bir durum yaşayan? arkada oyun açımca dü zeliyor sankim
Öne çıkan mesajlar