Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fala inanmayan varmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nesine inanacaksın yahu falın nık nık ilim var burda ama sahalarda görmüyor değilliz kimler büyü yaptırıyo(nasıda dokundurdum fenere ama ehehhe)[signature][hline] Karanlık yollarda yürümek kolaydır yeterki bir amacınız olsun!
Mesaj tarihi:
ya abi dedim ya bi sürü sıkıyolar..yakın arkadaşlarım bakarsa hayatta inanmam..çünkü herşeyimi biliyolar...arada sıradada sallarlar tutunca bak nasıl tuttu falan derler...Neyse ama falsız kalmam !!!!![signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Mesaj tarihi:
KARGALAR !!!!![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
o nickle fazla dayanmazsın ama bence ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
arkadaşın o niki pati-karşıtı anlamında aldıgını zannetmiyorum antipati diye bi kelime de var sonuçta arkadaş da bunu fark etmiş ve boyle bir nik almış.
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 25 Eylül 2004 11:43 tarihinde demiş ki:
imzasina bakarsan anlarsin paticik logo su var antipati X=o=X die

hmmm, aksi bir davranista bulunmadigi surece bence bi zararı yok.
Mesaj tarihi:
inanmam ben ozellikle kahve fallarına 1 bak bak kus bu piyango cek " gibisinden seyler duydum yani sacma bence ama bazılarına goer bir eglence mesela anneannem...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Ben fala inanıyorum ama öyle dediğiniz gibi uydur tutsun türü falcılara değil.Bildiğim kadarıyla fal , büyü kurandada olan şeyler .O yüzden bence inanmak gerekir.
  • Yeni Oluştur...