vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oldun sen hangi liseden mezunsun,bölüm vs vs...:) yanlış anlama da dışardan istanbula gelip dağıtmış biri olarak sezinledim seni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 endüstri oku kaymağını ye mühendisliğin. hem mühendisim diyosun hem karı kızla takılıyosun. bölümde rahat. deu endüstri = deu makina / 3 filan mesela bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bogazici bilgisayarin puani daha mi dusuk daha mi yuksek elektronikten? benim zamanimda daha yuksekti. eger oyleyse durum, bogazici bilgisayara git. bogazici saplantin yoksa sabanci burslu bilgisayara git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben elektronik okudum ufak tefek pişmanlıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oldun said: ben elektronik okudum ufak tefek pişmanlıklar var şu an ne iş yapıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Makine, elohab fln okuyan arkadaşların isyanlarını gördükçe endüstri'ye şükrediyordum ben. =) (Sözüm SeaGle gibi makine ile orgasm olabilenlerden dışarı =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EE en yüksek puanlı..sonra endüstri sonra bilgisayar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 suan turkcell de stajer olarak basladım devamı gelir mi gelmez mi-yeni mezunum da- bilmiyorum ama etrafımda endüstri bilgisayar mezunu bir sürü kişi var cok fark yapmıyor gerci ben IT & network işleri ile ugrasmayı planlıyorum ondan da kaynaklı otomasyon flan pek hosuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EE mezunu konuştuğum bi kaç kişi de onu diyo zaten...biz niye böyle ağır eğitim aldık madem bunlarla aynı işi yapcaktık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hedeflerinin ne olduguna bakar o en son ettigin cumle. elektrik elektronik muhendisi dunya lideri yazilim firmalarinda bilgisayar muhendisiyle ayni isi yapamaz, bilgisini gectim binlerce basvuran arasindan secilmez bile zaten genelde mulakatlara. oturup iki uc o'reilly kitabi okuyan herkes kod yazar, kod yazmakta bisey yok. su an gelecek distributed computing, big data processing ve machine learning'de. benim sirketim olsa, automata theory almamis adama yazilim gelistirme isi vermem mesela. guzel is imkani ve para kazanmak istiyorsan, ve eger elektrik elektronige ozel bi istegin yoksa bence bilgisayar sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ozel ilgisi olmayan adam bilgisayarda da cok aci ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 haydaaa...bilgisayar yok abi o nerden çıktı..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 salla muhendisligi sen, tipta acayip orgyler donuyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 manve said: salla muhendisligi sen, tipta acayip orgyler donuyormus X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 herkese çok teşekkür ederim iyi kötü herkes bi şekilde yardımcı oldu:) an itibariyle ilk tercihime boğaziçi endüstri yazmış bulunmaktayım:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 tamma işte bi mba patlatırsın sonra ceo olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Endüstri yaz kafan rahat olsun elektronik ve bilgisayarcılara göre. Boğaziçinde bilmem ama Bilkentte çok elektronikçi arkadaşım 4 sene QQ yaptı nereden seçtim bu bölümü diye. Kasış bölümlerden anlayacağın. Biz de yaya yaya bitirdik endüstriyi. Dersler falan da güzeldir ama ağlatan dersler de olmuştu opti modelleme gibi. Neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Oha gercekleri kabul eden akli basinda bir endustrici gordum. Bu anin screen shot'ini alip arsivime aliyorum. Cok yasa e mi. Bu arada tercih icin tebrikler umarim hayirli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ilk defa görmen seninle alakalı ama. =) endüstri'yi yata yata bitirebileceğini kolay okunduğunu milyon kere söyledik. bu başlıkta bile yazmışım daha ilk sayfadan. bütün konu ile ilgili başlıklarda da aksini yazan endüstri müh. görmedim. tartışılan konular farklı oluyor. çok zar şöyle böyle gibi bir tartışma hiç yaşanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Yok abi isletmeyi savunan kafalar bile vardi pati'de. Endustricilerin de %90'i oss gazini atamamis kafalarda olan tipler. Acip eksiye bakabilirsin hatta. Keske her endustrici sizin gibi olsa. "Hee biz gercek muhendis degiliz ama en azindan gunde 3 saat uyuyup sosyal hayatimizi pc'de yasamak zorunda kalmiyoruz" diye ayar verebilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ben de kendime mühendis demeye utanıyorum valla ne yalan söyliyim : D Öğrenim rahat, başlangıç maaşları iyi bir de her yola geliyor işte öyle çok spesifik çalışma alanı yok daha ne olsun. O yüzden hiç pişman olmadım. Ha biz de iktisatçılara/işletmecilere bakıp yaaa adamlar ne rahat yaaaaa diye söyleniyorduk sdfgh (ginaly gelir birazdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 iktisat/işletme bana daha zor gelirdi ya. bana en işkence gelen dersler iktisat flndı. asıl alanımız olan planlama dersleri hep mantık üzerineydi ve kekti. en fazla 15-20 sayfa not olurdu zaten. eşşek kadar notu olan nadir derslerimiz hep işletme dersleriydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Wispy said: Ha biz de iktisatçılara/işletmecilere bakıp yaaa adamlar ne rahat yaaaaa diye söyleniyorduk sdfgh (ginaly gelir birazdan) iktisatçılar da kendi aralarında işletmecilere aynı muameleyi yapıyor kendi derslerini çok görüp =p aslında bir de şöyle bişi var ki, derslerin zor olduğu lisanslarda dersi geçsen olayı halletmiş oluyorsun öğreniyosun biliyosun donanıyorsun yani. Fakat bu yatılarak geçilen bölümlerde gerçekten yatarak geçmeyi seçersen ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı sıkıntılar çıkabiliyor ileride. Yatarak meslek edinilip iş bulunulmuyor çünkü. Bu yüzden bu basit denilen bölümlerin kendine has stres ve gereklilikleri var. Ha dersler basit olsun ben kendi yolumu bulur estiririrm kafası için tabi güzel bir şeyken bu ne yapacağını kestiremeyenler için de çok kötü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bizim bölümü yatarak geçiren ve dışarıda kendini özel bir alanda geliştirmeyen hiçbir iş beceremez. meslek öğretmiyor bölüm. ben okula kasmayı sevmiyorum çünkü gereksiz bi ton şey var ama dışarıda 2 sene sap kastım okula gitmeyip. istediğim alan olan lojistik, mrp (malzeme ihtiyap planlama), stok yönetimi, tedarik zinciri yönetimi fln kastım modül olarak. her bölümde çok başarısız da çok başarılı da olabilirsin. bu insanın kendisinde biten birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yatarak geçilen bölümlerde projelere fazla vakit bulabilirsin, kendini geiştirmek için baya zamanın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar