vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Evet arkadaşlar son bi kaç gün...son görüşlerinizi alayım... -----boğaziçi endüstri vs boğaziçi EE----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sorman hata elektrik elektronik varsa direk elektronik hatta herseyin basi lan elektronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 emo olacağına makinacı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Endustrici ol sen. Yani senin endustrici olman lazim. Elektronik okuyabilecek olsan ya da daha dogrusu o bolumde mutlu olabilecek olsan "EE OKUYACAM BEN" derdin. Gercekten istekli birinin kontenjanini alma. Ikisinde de issiz kalmazsin, ayni parayi kazanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 endüstri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 endustride daha cok kazanirsin aslinda ama muhendis olmazsin iste yari muhendis muhendisimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 okuması da nispeten kolay endüstrinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Nispeten degil acik ara cok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 elektronik başkalarına sorup okunacak bölüm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 endüstri mezunu işsiz var baya kafamı karıştıran o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Özel bir ilgin yoksa ee çekilmez olabilir okuması. Endüstri yatarak bitirilebilir. Boğaziçi etiketi de varken zaten iki meslekte de açıkta kalmazsın. Kısacası özellikle sevmiyorsan ee'ye kasmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 issiz olcak bisi yok rahat okumak istiyorsan endustri oku sapci ol bu kadar iste hatta ilerletirsen kendini cok saglam paralar kaldirabilirsin. ha ama sap pis is. herkes kaldiramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 işletme bile havada kapılıyor boğaziçi'nin. bölümün genel durumu pek etkilemiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Kaede said: elektronik başkalarına sorup okunacak bölüm değil haklısın ben zaten EE olmak istiyodum..ama doğrusu müfredat ağır, lise fiziğiyle söve söve uğraşıyodum zaten(hem ilk hem ikinci sınavda fizik full orası ayrı)... ne bileyim kolay yoldan para kazanayım endüstri yazayım diyorum ki ona da yeteneğim olduğunu düşünüyorum ama onun da garantisi yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ya bak herkes ayni seyi soyluyor. Boyle idealist ve azimli bir sekilde EE istemiyorsan cok muhtemelen mutlu olamazsin. Mutlu olamazsan oyle "outstanding" biri de olamazsin. Bosuna dert cektigin kalir yanina. Endustri oku iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Endustri okumak hem kolay hem zevkli, guzel temiz isler yaparsin bitirince, elektronik okuyup universite yillarini yazik etmeyi goze alacak azmi girmedim ben sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mekatronik dene derim, eğer elektroniğe yemiyosa ve endüstri hafif kaçıyosa gözünde, ama elektronik>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 zaten ee diyince olay bitmiyor çok fazla uzmanlaşılacak dalı var ha biraz ilgin varsa, biraz araştırdıysan büyük ihtimalle severek yada en azından bir ömür geçirecek kadar katlanılabilecek bir dal bulursun kendine ama sadece meraksa sonucun hüsran olması büyük ihtimal ee mühendisi olunca illa mühendislik yapıcam diye kendini şartlama. ee uzmanlık istiyen bir alan olduğu için ne biliyim siemens olsun schneider olsun büyük firmalarda satış gibi kısımlarında da rahatlıkla iş bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EE üzerine işletme MBA'i yapınca hem EE müh. hem de az biraz endüstri müh. olurum de mi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 endustri muhendisligi işletmenin muhendislik versyonu gibi bişey hani oyuna başlarkan zorluk seçilir ya, aynı oyunu hardda oynamak endustri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EE'de de oyunu kurman yıllarını alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 mba yapinca endustrici olurmusun bilmiyorum yalniz endustrinin ana dersleri yoneylemler is sistemleri analizi, optimizasyon gibi dersler. aynilari mba'da gosteriyorlar mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar