Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 accountum yeni olduğu için bana hala 34 saat bilmemne felan fıstık diyor. bundan kurtuluş yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bence young olmanin keyfini cikar bir daha istesende bulamazsin :) cok guzel bence younglik misal hic bir yaratik sen dalmadikca dalmaz git dolas zindanlari ;) istedigin anda regsiz helpden haven a gidersin, olursen cesedinden birsey kaybetmiyorsun hepsi reslendigin zaman cantanda oluyordu hatirladigim kadari ile bunlar vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 tek kötü yanı hiçbir bineğe binememen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bir de bazı büyüler younglara yasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 I renounce my young player status young olayından çıkmak için bunu yaz[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bizim saatimizle saat 10-11 arasi aksam Brit Bank'e gidiyorsun. En az 10-20 kisi olmasi lazim. Yoksa komut calismaz. ;) Ve buyuk harfler ile asagidaki cumleyi soyluyorsun. Arkasindan artik young degilsin :) *pis pis siritir* :) I renounce my young player status[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ben youngken ata binebiliyordum? O aptal cicekler hasta oldu diye alchemy de ogrenip skill cap e ulasinca gitti young statusum :( daha 33 saatim vardi halbukim. Cika cika da mavi bir kaktus cikti zaten. >:([hline]in my own ashes, i am standing without a soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Abi Younglığını Çok İyi Geçir Derim ve Ayrıca Youngken Sakın Gereksiz Skill Teachleme veya Kasma.. Skill Total 400 ümü 500 ümü ne Geçince Younglığında Bitiyor.. Benimde Skill Totaldan Dolayı Bitmişti Younglığım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar