Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşsiz Olarak Vize Başvurusu


axedice

Öne çıkan mesajlar

Askerden yeni geldim iş miş falan da aramadım. Şimdi de bu güzide tatil zamanını değerlendirip çeşitli gevur memleketlerine gitmek istiyorum ama bordrom yok haliyle ve schengen için illa öğrenci, bordrolu çalışan ya da işveren olmak lazımmış. Eheu bu hiç aklıma gelmemişti lan, böyle kaldım ortada. Hayır param var çalıştım biriktirdim, adam gibi gezebilmek için işten ayrıldım belki sana ne arkadaşım?! (konsolosluğa söylüyorum bunu)

Bundan önce 2 defa schengen almama rağmen açıkta kaldım gibi bişey. Ama bi seçeneğim aileden birinin bana sponsor olması. Sorum şu ki yaş kemale erdi, anan baban bu saatten sonra sana nasıl sponsor olsun a evladım diyip vize başvurumu geri çevirir mi bu dangozlar? X kişisinin tatil masraflarını üstleniyorum beyanıyla schengen vizesi alan var mı yani daha önce?

Gerçi benim planlarım madrid üzerinden kosta rikaya gidip, bi kaç gün de madridde takılmaktı. Sanırım o kısmını es geçicem artık, kosta rika bizden vize istemiyormuş turistik geziler için.

ps : forum öylesine can çekişiyor ki 10 dakikadır bi konu açamadım. Bak tatil bütçemden ayırıp parası neyse valla vericem, adam edelim şunu =/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Butun olay cebindeki paraya ve bir sekilde sabit gelirin olduguna inandirmaya bakiyor. Daha once calistiysan SSK hizmet dokumunu goster, banka hesabini goster, calistigin zaman sabit gelirin oldugunu hesap hareketleriyle kanitla alirsin.

Ya da ugrasmayip komisyon odeyerek turizm acentesi vasitasiyla da almaya deneyebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işe girersem tatile nasıl çıkayım? Ahaha bide daha yatıcam ben öyle hemen çalışmaya başlamayı düşünmüyorum. Tatilden geldikten sonra bakıcaz seçeneklere.

Zaten daha önce vize işimi halleden aracı firmayla görüştüm bu olayı, onlar dedi bordro yoksa şansın çok az diye. Şimdi benim merak ettiğim, öğrenci değilken sponsor ile schengen alan oldu mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En kolay yolu söyleyeyim.Git bir turizm acentasına,bir Avrupa tatili satın al,pasaportunu ver,adamlar sana turistik vize alsın.Gidince ayrıl gruptan(veya tatilini bitir sonra ayrıl senin bileceğin iş)ve nereleri gezmek istiyorsan git gez.Çıkarken de sorun olmaz,turistik amaçla geldim ama hayran kaldım ülkenize ya da şu şu ülkelere,o nedenle vvizemin süresi geçti ama artık ülkeme dönmek istiyorum dersin.Bık mık derler pasaport kontrolünde ama neticede bırakırlar gelirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...