Zagg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu internet bölümünede qirebilir ama ağırlık oyun olduğu için buraya açmayı düşündüm. Arkadaşlar şu anda 2 tane suncumuz var sunucular yurt dışında 2-3 adet daha oyun sunucusu almayı düşünüyoruz oynatabileceğimiz oyun sayısına göre değişecektir bu miktar. Alıcağımız makinalar şimdilik boş bunlarda online oyun olarak neler oynatabiliriz cs & uo hariç neler tutulur neler ilgi görür fikirlerinizi bekliyorum..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Unreal tournament ve mu online olabilir[signature][hline]hö?
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mu online :hmm:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hmmm mu online ı beğenmedim sanırsam ozaman Tactical Ops Unreal tournamentin Retail Versiyonu ut den tamamen ayrı ama ut 436 olmadan oynanmıyor ut nin counter strike tarzı oyunu[signature][hline]hö?
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 daha birsürü oynancak modu var ama :( işte strike force Rts si bile vardı ut nin yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]hö?
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Zanledersem mu onlineın turkiyede bir sunucusu var nedir ne değildir bi araştırıyım..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abi sen mu yu boşver Gel tactical ops aç :)[signature][hline]hö?
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya arkadaşlar biraz cahillik olacak ama mu online nedir[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 starcraft stronghold aliens vs predetors natural selection [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Eylül 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 mu online uzak doğu oyunu[signature][hline]hö?
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 erutan cevap için sagol bende merak edip duruyordum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ragnarok acabilirsiniz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 UNREAL istioz unreal unrealunrealunrealunre alunrealunrealunrealunrealunrealunrealunrealunrealunrealunrealunrealunrealunrealunrea lunrealunreal[signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Eylül 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Aslinda www.gamesites200.com'daki oyunlarin cogunu oynatirsin. Clan siteleri disindakiler buyuk mmorpg'lerin freeserverlari. Bir goz atmani tavsiye ederim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 aliens vs predator unreal tournament[signature][hline]shinsetsu desu..
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Natural Selection 2.0 ( 3.0+ ısınamadım bi turlu :) )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: mikado, 23 Eylül 2004 18:28 tarihinde demiş ki: Aslinda www.gamesites200.com'daki oyunlarin cogunu oynatirsin. Clan siteleri disindakiler buyuk mmorpg'lerin freeserverlari. Bir goz atmani tavsiye ederim.. Elinden bacandan öpmek lazım senin :) daoc oynayabilecem sonunda oh bea[signature][hline]hö?
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Evt o site baya faydalı oldu ama nasıl host edicez bi sorun olurmu kafam oraya takıldı..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Dev Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 MU istiyorum bıktım salak darklords'tan . Durmadan full ...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 6 Haziran 1996 06:06 tarihinde değiştirilmiştir]
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Aslinda MU Online cok fazla teknik gereksinimi olmayan bir oyun. Oyunun offline kurulumuyla ilgili bir site vardi, eve gidince onuda yazarim incelersiniz biraz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Neverwinter Nights veya Star Wars Battle Front olabilir...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 freelancer (özellikle bu) joint operation freelancer dan acayip zevk alıyorum ne zamandır oynamama rağmen joint operation beatlefield ten sonra biraz sıktı ama[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ardeth, 23 Eylül 2004 12:18 tarihinde demiş ki: starcraft stronghold aliens vs predetors natural selection aliens versus predators 2 daha gusel olur
beefsteak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 acinca ne actiginizi solerseniz..gelip ziyaret edebiliriz sanirim.. sayki sevki ve oynariz hatta..
Öne çıkan mesajlar