Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azerbaycan'ın SSCB'ye katılışı

arar

Öne çıkan mesajlar

Ben Lenin'in "her ulus kendi kaderini belirlemekte hürdür." tipi bi şey dediğini sonra da hiç bi ülkeyi SSCB'ye katılmaya zorlamadığını sanırdım; ama takvimde yazana göre SSCB işgal etmiş Azerbaycanı. Milliyetçi bi takvim olduğundan ikilemde kaldım, gerçekten SSCB işgal mi etti Azerbaycanı?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

Devrime ilk ihanet edenlerden birisi Mahnovist hareketi ve Kronştad'ı bertaraf etmek için kardeşi kardeşe kırdıran Lenindir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 09 Ağustos 2004 11:29 tarihinde demiş ki:
Devrime ilk ihanet edenlerden birisi Mahnovist hareketi ve Kronştad'ı bertaraf etmek için kardeşi kardeşe kırdıran Lenindir.

ben de bunu anlamiyorum. lenin bile devrime ihanet etmis. devrime ihanet etmemis bir kisi var mi ya da devrimin adam gibi olabilmis oldugu bir tek yer var mi tarihte.

olmadiysa uygulanamiyor demektir o zaman ne ugrastiriyosunuz milleti yillardir yeni bir ideoloji yapin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

oyle zaten . eskinin ne kadar hizli solcusu varsa bugun ya buyuk medya plazalarinda koltuklarina kurulup yazilarini yaziyorlar ya da koca koca fabrikalarinda 12521513 isci calistirip parayi nereye koysak diye dusunuyorlar . genede takdir ediyorum 2 duble raki icince genede sosyalizmin yararlarindan konusabiliyorlar . peh .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

kapitalizm temelli anlayış binlerce yıldır mevcut ve bir şekilde kendisini geliştirdi. Bu gelişim ne yazık ki insanlığın iyiliği yönünde değil de kendisinin devamını sağlamak şeklinde oluştu.

Yaygın anlamda sosyalist, komünist veya anarşist hareketin tarihcesi ise sadece 2 yüzyıllık. Doğal olarak onların bir çok eksiği gediği olacak onlarda evrimleşecek ve bir gün bugünki anlamda ne sosyalizm kalacak ne anarşizm ne de kapitalizm. Hepsinin karışımında oluşan çok daha güzel bir sistem ortaya çıkacak. Ben buna inanıyorum ve inandığım şeyden de bir kapitalist işe yaramaz vazgeç dedi diye de vazgeçecek halim yok.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

komunizm hizli yasa genc ol oldu biraz . 200 senede dunyanin yarisinda hukum sur sonra cin bile dunya ticaret orgutune katilsin azerbaycan petrol satabilmek icin abd ye askeri us versin . cok votka icerdi vatandaslari ondan olmus olabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 10 Ağustos 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rampaların ustasıyım tespitlerin hastasıyım...

Olay votkamıdır yani :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...