arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben Lenin'in "her ulus kendi kaderini belirlemekte hürdür." tipi bi şey dediğini sonra da hiç bi ülkeyi SSCB'ye katılmaya zorlamadığını sanırdım; ama takvimde yazana göre SSCB işgal etmiş Azerbaycanı. Milliyetçi bi takvim olduğundan ikilemde kaldım, gerçekten SSCB işgal mi etti Azerbaycanı?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Lenin ve Stalin zamanlarında çok farklıydı SSCB hükümetinin tavırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Lenin 1920'lerde iktidarda değil miydi ki?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kizilordu onune gelen ulkeyi isgal edip kucuk sovyet cumhuriyetcikleri kurmustur moskovaya bagli. sonrasinda da degismemistir sscbnin tavirlari ayni sekilde devam etmistir. dogu avrupa, macaristan olaylari, afganistan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 peki Lenin zamanı da böylemiydi?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lenin kendisi zaten oldukca agresif bir adamdi. zaten 17 den 22 ye kadar beyaz ruslarla savasti bolsevikler, doguda savasti batida savasti her yerde savastilar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 abi bu dediklerin kulaktan dolma bilgiler diil di mi? Lenin agresifliği frengiden o da son yıllarına yakın diye biliyorum ben.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 http://www.dhm.de/lemo/html/biografien/LeninWladimir şöyle bir kaynak buldum tabii dil sorun olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 o kadar aptal bir duzene o kadar milletin isteyerek girdigini mi dusunuyordunuz bugune kadar ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 aptalca olan ne?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 huun süpersin =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Craven (11:41 PM) : bi gitar war bişeyini açınca gitar hurra oluyomuş hepten coşuyomuş ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Devrime ilk ihanet edenlerden birisi Mahnovist hareketi ve Kronştad'ı bertaraf etmek için kardeşi kardeşe kırdıran Lenindir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 İyi bir adam olmadığı kesin.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: fedaykin, 09 Ağustos 2004 11:29 tarihinde demiş ki: Devrime ilk ihanet edenlerden birisi Mahnovist hareketi ve Kronştad'ı bertaraf etmek için kardeşi kardeşe kırdıran Lenindir. ben de bunu anlamiyorum. lenin bile devrime ihanet etmis. devrime ihanet etmemis bir kisi var mi ya da devrimin adam gibi olabilmis oldugu bir tek yer var mi tarihte. olmadiysa uygulanamiyor demektir o zaman ne ugrastiriyosunuz milleti yillardir yeni bir ideoloji yapin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 anlamiyorsun uniti . o rejimi sevmemizin nedeni uygulanabilir olmasi degil .tam olarak uygulanabilme ihtimali . vay be calintida olsa iyi oldu heheh .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hayat da ihtimallerle yasanmiyor arkadasim. ihtimal bile olsa en azindan bir yerde tutmasi lazimdi bir kisminin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 oyle zaten . eskinin ne kadar hizli solcusu varsa bugun ya buyuk medya plazalarinda koltuklarina kurulup yazilarini yaziyorlar ya da koca koca fabrikalarinda 12521513 isci calistirip parayi nereye koysak diye dusunuyorlar . genede takdir ediyorum 2 duble raki icince genede sosyalizmin yararlarindan konusabiliyorlar . peh .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 genelleme yapmiyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu arada dün ansiklopediden baktım lenin uluslara kendi kaderlerini belirleme özgürlüğü tanımış, ama ne amaçla o tartışılır.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ozgurlugu tanimis tabii. kabul ederseniz iuyi etmezseniz isgal . var mi otesi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 isterseniz katılın bize isterseniz özgür olun anlamında destek toplamak amaçlı bir hamle. işgal edilen azerbeycanda da ingiliz temelli bir hükümet var.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kapitalizm temelli anlayış binlerce yıldır mevcut ve bir şekilde kendisini geliştirdi. Bu gelişim ne yazık ki insanlığın iyiliği yönünde değil de kendisinin devamını sağlamak şeklinde oluştu. Yaygın anlamda sosyalist, komünist veya anarşist hareketin tarihcesi ise sadece 2 yüzyıllık. Doğal olarak onların bir çok eksiği gediği olacak onlarda evrimleşecek ve bir gün bugünki anlamda ne sosyalizm kalacak ne anarşizm ne de kapitalizm. Hepsinin karışımında oluşan çok daha güzel bir sistem ortaya çıkacak. Ben buna inanıyorum ve inandığım şeyden de bir kapitalist işe yaramaz vazgeç dedi diye de vazgeçecek halim yok.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 komunizm hizli yasa genc ol oldu biraz . 200 senede dunyanin yarisinda hukum sur sonra cin bile dunya ticaret orgutune katilsin azerbaycan petrol satabilmek icin abd ye askeri us versin . cok votka icerdi vatandaslari ondan olmus olabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 10 Ağustos 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 rampaların ustasıyım tespitlerin hastasıyım... Olay votkamıdır yani :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eheh ne bilim cok icerlermis . o degil tabii zayif bir sistem iste onu demeye getirdim.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar