Empo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Selamlar, [s1.soccerstar.web.tr] adresinde Web Based Futbolcu kariyeri yapılabilecek ve takımlardan olusan ligler olan RPG gibi Web based browser oyunu buldum Resımleri de fena diil.. Geyik bişi.. Nick : Pollater Takım adı : Moda United Golcu Defans oyuncuları Ilerıye cıkan Kalecıler Gol atmayı sevmeyen forvetler, Cay Kahve ıcen bıtse de gıtsem dıyen ortasahalar aranıyor. Lıg'de cok ıddıalı olup bu sene bu sefer kesın dusmeyecegız. Nıcklerınızı de yazarsanız Invitation atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ne yazdığını anlamak için iki kere okudum. hayırlı olsun oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 senin beğenip beğenmediğini biz nerden bilelim bilae?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bence beğenmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 futbolcu degil canavar yaratiyoruz sanki o nasi bi karakter ekrani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 mokoko said: senin beğenip beğenmediğini biz nerden bilelim bilae?? tahmın et sadece.. edemezsen kendi adına cvp verebılırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Budur. Nicedir nece gormemistim, super dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar