DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 RamsesII said: Hocam erkek misin?Gerginlik olmuyo eve kız getireceğin zaman falan? yok be abi ne gerginliği anlayışlı bi kardeş bendeki. öyle bi durumda abim bugün sen zehralara mı gidiyosun napcan bu akşam sen gelmicen mi eve e iyi tamam uyar bana diyorum öfff be tamam diyip akşama kayboluyo. ayrıca bakalım o zehraya gidiyo mu hihoho diye kendi çapında eğlenmeye çalışan olmasın mümkünse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bende ailemle aynı şehirde yaşamama rağmen,arkadaşlar ev kiraladık 4 senedir aynı evde kalıyoruz ama son 2 senedir bu eve kira vermeme rağmen başka arkadaşlarda yaklaşık 6 kişi falan kalıyoruz :D eve sadece kız arkadaşım geleceği zaman geliyorum,diğer vakitler başkalarındayım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 "roket adam" said: Pasta said: solo ev > all milletin sorumluluğunu düşünmüyosun evini iraden dışında bok götürmüyo aldığın viskiyi 4 yıl sonra bile yerinde bulabiliyosun salonunda çirkin kıllı bi herif gezmiyo mis +3424 bu inanılmaz bir şey gençler. yaşamayan bilemez. kız olsaydım herhalde tek yaşamış biriyle evlenirdim. bence bir erkek tek yaşamadan tam olarak "olmuş" sayılmaz, bu kadar diyorum. ulan moralim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ben de 5-6 aydır yalnızım. yalnızlık arada mal etse de güzel cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 1. sene yurt 15 metrekare 4 kişi 2. ve 3. sene okula 1.5 saat mesafe 3 kişi ev 140 metrekare 4. sene 90 metrekare 4 kişi ev okula yakın 5. ve 6. sene ve hale 90 metrekare başka ev 2 kişi evet okul bitmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 üniversitenin ilk 3 yılında 2 kişi kaldım. diğer arkadaş eve çok az geldi yalnız yaşadım gibi 2 yılını. şimdi 4 kişiyim bakalım nasıl gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 freemaniacss said: bende ailemle aynı şehirde yaşamama rağmen,arkadaşlar ev kiraladık 4 senedir aynı evde kalıyoruz ama son 2 senedir bu eve kira vermeme rağmen başka arkadaşlarda yaklaşık 6 kişi falan kalıyoruz :D eve sadece kız arkadaşım geleceği zaman geliyorum,diğer vakitler başkalarındayım hep lan su kafaya ozle bi ozeniyorum ki... hastalik var abi bende resmen, bi arkadasa bi yere gidersem gecesinde illa kendi evime donmek zorundayim. Rahat edemiyorum donemezsem. en yakin arkadaslarimin evlerine bile misafirlige giden cocuk coluklu baba kafasiyla gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 aynen abi şehrin bir ucundan bir ucuna yürüdüğümü bilirim gece 4'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 valla ben genelde arkadaşlara 1 bira içmeye diye gidiyorum.genelde pazartesileri oluyo bu olay,ardından bi bakıyorum akşam olmuş,derken batak faslı falan başlıyo,sabah 4-5 ediyoruz,ertesi günde aynı şekilde derken,bi bakıyorum haftalar geçmiş :D yakında kovacaklar zaten,ama ne zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar