Forex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Hiç bunlara katılan var mı. Ben bu sene katılmayı düşünüyorum ama belki o an istanbulda olmayabilirim. Eğer ki kaçırırsam bunları nette veriyolar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 özel üniler'de bölüm açmışlar yav iletişim fakültelerinde "yeni medya" diye zaaa diplomalı sosyal medyacılar olcak. Ne komik. Git tüm iletişimcilere düzgün dersini ver yeni medya diye, ama illa maymunluk yapcak işte vakıf üni'lerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 eski medya duzenine nolmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bi bölümü al c/p yap kopyaladığın bölümden 1-2 ders çıkar, yeni 1-2 ders koy öğrenciye aç infinite money problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 haha aynen öyle özyeğin'de "girişimcilik" diye lisans bölümü açmışlar. Açıyosun bakıyosun işletme ile programı ilk 3 sınıf apaynı dersler 4'te de yarısı aynı sanırım X( neyse çok offtopic oldu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hayır zaten şurda sosyal medya uzmanıyım diye gezen tiplerin %100 ü facebookta karı kız tavlamayı bi de facebook ads kullanmayı biliyolar o yüzden gözümde hepsi işsiz ama hani belki güzel laflar edilir biraz bilgi paylaşımı olur mu acaba diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 konferanslara dönecek olursak güzel programlar olabiliyor ya bence yapacak daha faydalı veya elzem bir iş yoksa niye olmasın, katılmak lazım. Etohum diye bir şey var onu takip etmek lazım özellikle, adamlar güzel işler yapıyor epey. Bu işleri takip etmek lazım bu yüzyılda kafayı açık tutmak düzgün işlerin altına girebilmek için bence. ne çok lazım demişim türkçeyi yeni öğrenmiş yabancılar gibi puuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 İşte oldu ki katılamaz isem internetten izlemek istiyorum ama tabi var mı böyle birşey bilemem. Belki birkaç blog tuttuğu notları yazar ama başkalarının dikkat ettikleriyle benim dikkat ettiklerim farklı olacaktır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 biletlere baktım da, çok fazla para değil mi ya? yuha :S o kadar para alıyorlarsa bir zırnık yayınlamazlar video mideo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 öğrenci olarak gidicem okul bitti falan ama daha diploma almadım öğrenci kartı falan adsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 gene de pahalı hangi öğrenci 100 TL verebilir böyle bişeye iyi yoluyorlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 öyle valla ama napcan herşeye para veriyoruz 1 hafta dışarda yenmez olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bu sene yine cenk geliyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hmm lafımı geri aldım konuklara baktm da ahah jullian assange geliyomuş ya bi de wiki-man geliyor kurucusu yani. türkçe simultane çeviri mi yapacaklar acaba? O yüzden de pahalıdır biletler belki konukların tesisli oluşu bir yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bence jimmy whales bi bakış atmıştır wikipedianın size ihtiyacı var diye ondan bilet fiyatlarını pompalamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 100 TL ise gayet uygun bence. mal bi rockfeste veriyolar o parayı, bu gelenler de boş beleş adam sayılmaz. gerçi getirisi önemli, karı kız ortamında müzikten konuşarak prim yapan bir tip olsam rackfestler daha mantıklı, ama ben müzikle prim yapamıyom. bu tarz işler daha çok ön plana çıkarıyo beni, o yüzden tercihim buna katılmaktan yana olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 zaten rack yazmışım, anlamadığım belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yav said: hmm lafımı geri aldım konuklara baktm da ahah jullian assange geliyomuş ya bi de wiki-man geliyor kurucusu yani. türkçe simultane çeviri mi yapacaklar acaba? O yüzden de pahalıdır biletler belki konukların tesisli oluşu bir yana. yeni medya - eski medya fasa fiso. o kavramları bir kenara bırakın da geçen sene wired'ın editörü, last.fm'in kurucusu, new york timesın bilmemne yönetmeni + seth godin konuşma yaptı. bu sene assange ve wales var, üzerine de eklenecek. tabi mezun olduğum için 650 tl'yi bayılacağım ama yapacak bir şey yok. bu arada işini bilene çok sağlam networking yeridir burası bilginiz olsun, sosyal medyacıları bir kenara bıraktım, çoğu reklam ajansının sahibi insan (karpat polat, serdar erener etc) gelmişti geçen sene seyretmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 650 ne ya oha anası. yotub a falan koyuyorlar mı bari sonradan? o kadar yeni medya yeni medya diyip durduklarına göre koymaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bir kısmını koydular geçen sene. Bilet alacak olursanız konuşmacılar arasında video konferans yapacak olup olmadığını mutlaka öğrenin, ben de eylül gibi bilet alırken öğreneceğim. Seth Godin'i canlı canlı görme hedefiyle gitmiştim, canlı canlı video konferans yaptı adam. Geri kalanlar oldukça iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar